Work and Travel
Toplam 261 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: At&t ve dunya telekom haberleşme konusu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mctn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar verdiginiz bilgilerden dolayı çok tşk ederim gerçekten çok yararlı bilgiler.
    Ben amerikaya lap topumuda götürücem amerikada okumus birisiyle görüştüm skype gibi bir internet sitesinden 10 dolar kyatırdıgın zaman haftalık 120 dk bedava konusma dk sı veriyormus artı olarak 10 dolarınıda kullanıyorsun tabi internet üzerinden arama yapıyorsun sizce hangisi daha iyidir?amerikada her yerde wireless bulabilrmiyim?
    Internet varsa skype daha uygun. Bu skype tarifesi Abdden-Turkiyeyi ararken:

Buda Dunya telekom tarifesi:

DUnya telekom tarifesine ek olarak at&t hatli telefonunu kullandigin icin +1$ dolar odersin.(+1$ her aramada degil, kullandigin gun 1 kere duser.)

Karsilastirmayi sen yaparsin kullanacagin hatta gore.

Ayrica internet olacaksa skype yerine 12voip var. Skype benzeri program. Onun tarifeleri daha uygunmus. Forumda kullanan bircok kisi var. Arama yaparak bulabilirsin. 10 euroya 3 aylik konusmuslar falan.
    Sometimes memories can kill...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tmm hemen bakıyorum ona çok tşk ederim gerçekten ben hemen hattı iptal edeyim o zaman forumunu doldurmuştum çünkü

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tmm hemen bakıyorum ona çok tşk ederim gerçekten ben hemen hattı iptal edeyim o zaman forumunu doldurmuştum çünkü
    Ayrica telefonunun modelini bilmiyorum ama bazi telefonlara skype veya skype destekli msn yukleniyor. Telefonunla uyumluysa onuda kullanabilirsin. Skype kullanici adini oradan girerek wifi olan bi yerde ucretsiz konusabilirsin. Denemistim bi kac kere calisiyordu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ya kardeşim tlf modeli çok düşük bişi yüklenmiyorda ordan iphone almayı düşünüyorum kimisi çok ucuz 300 dolar fln diyor kimisi hatsız olınmıyor tlf diyorlar ondna bilmiyorum.Ben otel gibi bi yerde kalaca büyük ihtimalle wirelss vardır işte iphone almak ta kolaysa onuda alırım iyi olur inş.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ya kardeşim tlf modeli çok düşük bişi yüklenmiyorda ordan iphone almayı düşünüyorum kimisi çok ucuz 300 dolar fln diyor kimisi hatsız olınmıyor tlf diyorlar ondna bilmiyorum.Ben otel gibi bi yerde kalaca büyük ihtimalle wirelss vardır işte iphone almak ta kolaysa onuda alırım iyi olur inş.
    3gs 16gb kontratsiz 640$ mi oyle birsey olmasi lazim. 300$ a 3gs alamazsin. IMkan yok. Bestbuydan kontratsiz bu fiyata alabilirsin.

Gerci yazin 4g cikar diyorlar. 4g cikarsa donmemize yakin 3gs ler daha da ucuzlayabilir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3gs 16gb kontratsiz 640$ mi oyle birsey olmasi lazim. 300$ a 3gs alamazsin. IMkan yok. Bestbuydan kontratsiz bu fiyata alabilirsin.

Gerci yazin 4g cikar diyorlar. 4g cikarsa donmemize yakin 3gs ler daha da ucuzlayabilir.
    yamulmuyorsam ebayde 3gs 16 gb lar 485 dolar civarıydı bi hafta önce falan
    helecan küpü

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Slm arkadaşlar bugun bitibariyle Voip raider i kurmuş ve üye olmyus bulunuyorum amerikadan türkiyeyi aramak için ben 10 dola yükledim sabit hatlar free 90 gün boyunca cep tlf larıda dk sı 0.13$
    Arkadaşlar ben AT&T hattını almıstım ve üyelik için netten gerekli bilgileri doldurup yollamıstım kredi kartı numaramı fln da yazmıstım ama şu anda voip raiderın daha iyi oldgunu anladım be onu kullanıcamm ACABA kredi kartımdan para gidermii? gittiyse o parayı geri alma şansımız varmı daa 2 gün önce yazdım bilgileri

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

DUnya telekom tarifesine ek olarak at&t hatli telefonunu kullandigin icin +1$ dolar odersin.(+1$ her aramada degil, kullandigin gun 1 kere duser.)

Ayrica internet olacaksa skype yerine 12voip var. Skype benzeri program. Onun tarifeleri daha uygunmus. Forumda kullanan bircok kisi var. Arama yaparak bulabilirsin. 10 euroya 3 aylik konusmuslar falan.
    12 voipçi ben varım amerikadan tr ye çok ucuz du tam hatırlamıyorum ama 2009 yazında tr den amerika bedavaydı !!! evet yanlış duymadınız BEDAVA
    tr deki evinizde internet bilgisayar mikrofon ve kulaklık varsa hiç dusunmeden kullanın derim. ses kaliteside iyi ucuzlukta süper. özellikle amerikada ki bir sbt hat nosunu verirseniz hiç para ödemeden görüşmüş olursunuz saatlerce aylarca....
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu 1 dolar olayından eminmisin dünya telekomun internet sitesinde göremedim?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı eskizkrali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu 1 dolar olayından eminmisin dünya telekomun internet sitesinde göremedim?
    1$ in dunya telekomla alakasi yok zaten. At&t hattinla arama yapacaksin. at&t nin tarifesi de boyle. Telefonu kullandigin gun 1$ odersin. Dunya telekomu kullanmasanda boyle.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)