Work and Travel
Toplam 261 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: At&t ve dunya telekom haberleşme konusu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

aktıve ederken sim karta 25 yanı 35 usd yı kredı kartıyla mı yukluyoruz? bunun ıcın dolar hesabı mı acalım normal kredı kartı olur mu?
    harbıden sırketın attıgı maılı okuyorum da bısey anlamıyorum abı cok karmasık bılgı verılmıs 3 syflık
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aktıve ederken sim karta 25 yanı 35 usd yı kredı kartıyla mı yukluyoruz? bunun ıcın dolar hesabı mı acalım normal kredı kartı olur mu?
    harbıden sırketın attıgı maılı okuyorum da bısey anlamıyorum abı cok karmasık bılgı verılmıs 3 syflık
    Turkiyede kullandigin bankamatik kartida olur. Bankanin sitesine girip online islemden sanal kart olustur ucretsiz. Sanal karta para aktarimi yap. SOnra sanal kartin bilgilerini siteye ver oradan odeme yapabilirsin.

Sanal kart olusturma/silme/para ekleme/para cikartma islemleri ucretsizdir.

Veya amerikada bank of america'dan falan hesap actiracaksan oradan aldigin bankamatik kartida isini gorur. Onuda kullanabilirsin.

Turkiye hesabindan cektirirsen para o gunki kura gore cevrilip hesabindan tl olarak duser.

Illa kredi karti almana gerek yok
    Sometimes memories can kill...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Mrb arkadaşlar haziran 1 de pitsburg yolcusuyum bende bu kartı bende aldım dün etkinleştirmeye çalıstım sanırsam 1 j hafta sonra geliyormus mail.Ben orda kredi kartı numarasına kendi üniversitmden aldgım MAXİMUM kartın numarasnı yazdım o olur demi?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mctn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mrb arkadaşlar haziran 1 de pitsburg yolcusuyum bende bu kartı bende aldım dün etkinleştirmeye çalıstım sanırsam 1 j hafta sonra geliyormus mail.Ben orda kredi kartı numarasına kendi üniversitmden aldgım MAXİMUM kartın numarasnı yazdım o olur demi?
    kredi kartin online isleme aciksa olur. Online isleme acik degilse bankayi arayip veya subeye gidip actirabilirsin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadaşlar verdiginiz bilgilerden dolayı çok tşk ederim gerçekten çok yararlı bilgiler.
    Ben amerikaya lap topumuda götürücem amerikada okumus birisiyle görüştüm skype gibi bir internet sitesinden 10 dolar kyatırdıgın zaman haftalık 120 dk bedava konusma dk sı veriyormus artı olarak 10 dolarınıda kullanıyorsun tabi internet üzerinden arama yapıyorsun sizce hangisi daha iyidir?amerikada her yerde wireless bulabilrmiyim?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mctn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar verdiginiz bilgilerden dolayı çok tşk ederim gerçekten çok yararlı bilgiler.
    Ben amerikaya lap topumuda götürücem amerikada okumus birisiyle görüştüm skype gibi bir internet sitesinden 10 dolar kyatırdıgın zaman haftalık 120 dk bedava konusma dk sı veriyormus artı olarak 10 dolarınıda kullanıyorsun tabi internet üzerinden arama yapıyorsun sizce hangisi daha iyidir?amerikada her yerde wireless bulabilrmiyim?
    Internet varsa skype daha uygun. Bu skype tarifesi Abdden-Turkiyeyi ararken:

Buda Dunya telekom tarifesi:

DUnya telekom tarifesine ek olarak at&t hatli telefonunu kullandigin icin +1$ dolar odersin.(+1$ her aramada degil, kullandigin gun 1 kere duser.)

Karsilastirmayi sen yaparsin kullanacagin hatta gore.

Ayrica internet olacaksa skype yerine 12voip var. Skype benzeri program. Onun tarifeleri daha uygunmus. Forumda kullanan bircok kisi var. Arama yaparak bulabilirsin. 10 euroya 3 aylik konusmuslar falan.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tmm hemen bakıyorum ona çok tşk ederim gerçekten ben hemen hattı iptal edeyim o zaman forumunu doldurmuştum çünkü

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

DUnya telekom tarifesine ek olarak at&t hatli telefonunu kullandigin icin +1$ dolar odersin.(+1$ her aramada degil, kullandigin gun 1 kere duser.)

Ayrica internet olacaksa skype yerine 12voip var. Skype benzeri program. Onun tarifeleri daha uygunmus. Forumda kullanan bircok kisi var. Arama yaparak bulabilirsin. 10 euroya 3 aylik konusmuslar falan.
    12 voipçi ben varım amerikadan tr ye çok ucuz du tam hatırlamıyorum ama 2009 yazında tr den amerika bedavaydı !!! evet yanlış duymadınız BEDAVA
    tr deki evinizde internet bilgisayar mikrofon ve kulaklık varsa hiç dusunmeden kullanın derim. ses kaliteside iyi ucuzlukta süper. özellikle amerikada ki bir sbt hat nosunu verirseniz hiç para ödemeden görüşmüş olursunuz saatlerce aylarca....
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu 1 dolar olayından eminmisin dünya telekomun internet sitesinde göremedim?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)