Alıntı xcover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@sincili. önceki msjlarnı tarafsız bi şklde okursan yazdklarnn saçma we gereksiz oldugunu görceksin. ben sennle kişisel bi tartsmaya girmek için yazmadm sna o msjları. O kadar içine oturduysa eğer, kusura bakma.We beni rahatsz edicek düzeyde zaten bi cewap weremezsin. We sana kmse zorla cewap yazdırmıo. Sende Parti Modasını yakından takp ediosun anlasılan. Sölediklerim ne kadar dokunduysa sana, kşlğme hakaret etmeye kadar geldin. kşsele dönştürme olayı we kşsel hakaretlerde bulunma. Lütfen biraz Seviye @SİNCİLİ.

sayın @xcover üyedaşım sen otur bi yazdıgın yazılara bak özelleştirme konusunda beni suturabileceiğini söylüyosun yada siyasetle ilgili ama bu konuya yazdıgın butun mesajlarda sahıslara itafen yorumlar yazmıssın benim fikrim dısında yazan arkadaslarda var neden onlara cevap verme geregi duymuyorumda sana yazıyorum senı tanımam etmem ne ıyı ne kotu bılıırım ama bana itafen yazılar yazıyosun sonrada olayı kişiselleştirdiğimi soyluyosun bana itafen yazılar yazma bende sana cevap vermek zorunda kalmayayım...!

benim seviyemde ortada forumdaki arkadaslar bilirler merak etme senin söylemenle benim seviyem düşmez ...!

ayrıca bu sana son mesajım varsa özelleştirme ile ilgili fikrin yaz kimse sana saygısızlık yaparsa o zaman konus su konuya özelleştirme ile ilgili tek bi yorum yapmamıssın bu konuda bir fikrin oldugunuda düşünmüyorum ayrıca asıl sen yorumları sana ters düşen kişileri hedef almıssın onlara satasıyosun yok ben oyle yapmıyorum var dusuncem dıosan buyur yaz kardesim kimsenin sana bişey dediği yok arkadaslar tartısıyolar yukarıda goruyosun herkes belgelerle fıkırlerıyle tartısıyor kımsede kımseye hakaret etmıyor hararet olması normal siyset tartıslıyor ama hakaret yok...!