özelleştirmenin tek sebebini şirketlerin borcuna bağlamşsın bu kadar biliyosun olayları.
Dünyanın en fazla borcu olan ülkeninde ABD olduğunu bilirsin. Ne kadar borç yapma cesaretin varsa o kadarda ödemeye iktidarın vardır.
Biz madem körü körüne, bağlanmışız, takım tutar gibi parti tutuyomuşus hoş bişi tutduğumda yok ama sen neyi,nasıl neyi neyine ne tutuyosun??? yada benim takım tutar gibi parti tutduğumu nerden çıkardın???? Görmediklerini görünce takım tutar gibi parti tutuyo oluyoz??? Öyle kurusıkı atlamakla olmuyo bu işler.
Kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz.
Gözün varsa biraz bakarsın, aklın varsa biraz düşÃ¼nürsün, hükümet öncesi batan bankaları, hortumlanan bankaları, üzerinde gezdiğin yolların yıllarca tamamlanamamasını ve hükümet döneminde bitirilmesini, 80 yıldır doğuya döndüğümüz sırtımızı artık bu hükümet sayesinde yüzümüzü dönmeyi öğrendik, orda da insanların yaşadığını, onlarında TC vatandaşı olduğunu, binlerce elektiriksiz, susuz, yolsuz köyler olduğunu, Binali Yıldırımın bakan oldukdan sonra bütün genel müdürlerini toplayıp Erzincan da elektiriksiz, susuz köylere yaptığı üst düzey bürokrat turunu ve tur sonunda "siz bu insanların maaşlarıyla geçiniyosunuz,buraları görmemezlikden gelirseniz yediğiniz ekmek haramdır" demesiniz imf e olan borcun 3 de 1 e inmesini, herkesin beklediği gibi hükümetin imf yandaşı değil yeri geldiğinde red etmeyi bildiğini, 2002 yılında milli gelirin 230 milyar olduğunu ve ve şuanda 750 milyar dolara çıktığını bak ihracat rakamlarına 79 yılda 36 milyar dolar hükümet işe geldikden sonra 130 milyara ulaşması, hastanede saatlerce beklediğini unutduğunu özel hastanelerin teşvik edilerek daha nezih ortamlarda muayene olduğumuzu gerçi sağolsun benim milletim bunu da istismar etmeyi başardı, Özel havayollarının teşvikiyle benim köylü Ahmet amcamın uçağa binmesinden rahatsız olan Sosyalist geçinenlerin "ben köylülerle aynı uçağa mı bincem" demesine vesile olan, bankaların devlet elinden çıkmasıyla bugun ki hizmet kalitesine ulaşması,,,,
Bütün bunlar tesadüf olamaz bunları bileninde takım tutar gibi parti tutmadığını öğrenmiş oldun böylelikle,,,,
Saygılarımla,,,,
Bookmarks