Alıntı memetcetinkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben 2 gun once geldim kievden turist vizesiyle gittim 9 gun boyunca kaldim amerikadan tanistigim arkadaslar bana 2 odali appartment buldular 45 dolar gunlugu. Vizeyi 120 dolara 2 gun icinde cikardilar. Giriste bir sorun yasamiyorsunuz kontrol ediorlar tamam diyip izin veriorlar. Size gidilmemesi gereken yeri soyluyorum SHOOTERS die bir clup var oraya gitmeyin turkleri almiyorlar ,security no dior baska bisey demior en son rus arkadaslarimiz sikistirdi patronunun esmer turke benzeyenlerin iceri alinmamasini emretmis.( Buranin sahibide turk!!! ). Gidilmesi gereken yerler ARENA(2005de avrupanin en ii gece clubu secilmis),PATIPA,CAREBEAN,BABY FACE, HEAVEN,AJUR,AVOLON,RIVAL PALACE. Gece saat 11.30 da basliyor sabah 7de bitior ve haftanin hergunu gece hayati var. Bu shooters a ikinci kez girmeyi denedik ama yine almadilar sonra tam kapinin orda polisler cevirdi bizi pasaport kontrolu yapti immigration kartina bakti bisey bulmak icin aradida aradii zaten yanimizdaki norvecli cocuk passaportunu yaninda tasimiormus ordan sorun cikti bizim herseyimiz tam busefer jeepli bi arac cagirdi buda narkotik aramasi yapti bize bisey bulamadi busefer tutturdular norvecli arkadasi merkeze goturecez diye mekanin securitysi geldi polislerle konustu olayi halletti. ( ukraynalilar turkelri sevmiyor hatta nefret ediyor diebilirim o nedenle cluplarda biriyle tanistigim zaman alman kibris meksika falan uyduruordum).
sormak istediginiz bisey olursa kievle ilgili sorabilirsiniz.

ukraynadayken söylede seni shooter's a rahatca girmeni sağlıyım. Harika mekan görmeni isterim. Mekan sahibi'de gayet mükemmel bir insandır. Şuan Dnipro nehri üzerine harika bir yer açıyorlar. Eylül gibi açılışı olacak sanırsam. Muhtemelen orayada türkler giremez ama açılışına alırlar belki. Şansınızı deneyin.

Ayrıca ben İş Vizesi iel gittim hiçbir sorun çıkmıyor. Passport görevlilerine hello dediğiniz anda konuşacakları dili kolayca anlayabiliyorlar. Evet diğer arkdasın biri yazmış uçaktan indirildiğinizde vize gişelerine mümkünse koşun çünkü cidden kalabalık oluyor.

Metroyu herzaman kullanabilirsiniz. Rahat güvenlidir. Fakat metro düzergahlarından sonraki yerlere otobüsle gitmeniz gerekir ve gece ise çok tercih etmeyin taksiye atlayın yeterli rusçanız var ise.

Patipayı, Arenayı,Avolon ve ajuru kesinlikle görün. Carrabien Klup cidden pahalıdır ve eski tip müzikler sevmiyorsanız giriş parasına verdiğiniz paraya yanıcaksınız ha bide oranın etrafında mankamatik olmamasıda cabasıdır. xD

Arsenalna'daki yada emin değilim daha ilerisidir. MC'te dnipro nehrine karışı bi yemek yiyin ve feniküler ile tüm şehri görecek manzaraya sahip parkı gezin.
Ayrıca St. Sophia kilisesindeki bal şenliğini kaçırmayın
ve daha nice gezilecek yer var. khrişatik gibi

ayrıca ev ile ilgili sorunu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.