memetcetinkaya Nickli Üyeden Alıntı
ben 2 gun once geldim kievden turist vizesiyle gittim 9 gun boyunca kaldim amerikadan tanistigim arkadaslar bana 2 odali appartment buldular 45 dolar gunlugu. Vizeyi 120 dolara 2 gun icinde cikardilar. Giriste bir sorun yasamiyorsunuz kontrol ediorlar tamam diyip izin veriorlar. Size gidilmemesi gereken yeri soyluyorum SHOOTERS die bir clup var oraya gitmeyin turkleri almiyorlar ,security no dior baska bisey demior en son rus arkadaslarimiz sikistirdi patronunun esmer turke benzeyenlerin iceri alinmamasini emretmis.( Buranin sahibide turk!!! ). Gidilmesi gereken yerler ARENA(2005de avrupanin en ii gece clubu secilmis),PATIPA,CAREBEAN,BABY FACE, HEAVEN,AJUR,AVOLON,RIVAL PALACE. Gece saat 11.30 da basliyor sabah 7de bitior ve haftanin hergunu gece hayati var. Bu shooters a ikinci kez girmeyi denedik ama yine almadilar sonra tam kapinin orda polisler cevirdi bizi pasaport kontrolu yapti immigration kartina bakti bisey bulmak icin aradida aradii zaten yanimizdaki norvecli cocuk passaportunu yaninda tasimiormus ordan sorun cikti bizim herseyimiz tam busefer jeepli bi arac cagirdi buda narkotik aramasi yapti bize bisey bulamadi busefer tutturdular norvecli arkadasi merkeze goturecez diye mekanin securitysi geldi polislerle konustu olayi halletti. ( ukraynalilar turkelri sevmiyor hatta nefret ediyor diebilirim o nedenle cluplarda biriyle tanistigim zaman alman kibris meksika falan uyduruordum).
sormak istediginiz bisey olursa kievle ilgili sorabilirsiniz.
Bookmarks