Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ÇOK GEÇ Mİ KALDIM?? yardım pls:(

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Unhappy ÇOK GEÇ Mİ KALDIM?? yardım pls:(

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bu forum üzerinden bir çok bilgi öğrendim.herkese çok teşekkür ederim.benim sorunum biraz daha büyük sizinkine göre sanırım.
    Hazırlık sınıfı öğrencisiyim,ilk defa başvurdum bu programa,hiç bi şeyi bilmiyorum yani.Şirketimdeki adam sponsor olduğundan dolayı vize randevusunu max 1 hafta sonra alabileceğini söylüyodu.3 gün önce aldığı randevuyu da 22 haziran tarihine -ki 1 aydan fazla oluyo bu- almış.bu tarihi bi şekilde öne aldırabilirmiyiz?
    16 haziran gibi gitmeyi planlıyordum,22 haziranda vizeyi alsam bile,en az bi 300 euro filan uçak bileti farkı ödeyeceğim galiba.Bunu da kolayca ödeyecek bi durumum yok,siz ne düşÃ¼nüyorsunuz bu konuda??o saatten sonra uçak bileti bulabilirmiyiz?? ve ya bu süreç biraz öne gelir mi??

not:ds formum ve diğer bütün evraklarım hazır,sadece vize randevusu eksik..
    Konu cihan.cicek tarafından (26-05-2010 Saat 12:43 AM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

bircok kisi var vize gorusmesi sirasinda.Zaten verilebilecek en erken tarihi veriyorlar ya da emin olmak istiyorsan arayabilirsin konsoloslugu.Vizeyi alsan bile o kadar parayi veremeyecegim diyorsan hic bosuna gitme.Zaten o kadar parayida kazanabilecegin ya da kazanamayacagin belli degil.
    Peki.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Vize randevusunu öne aldıramıyorsun maalesef.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

kardesm ıste kalmamıstır artık ztn adam gıbı keske daha once basvursaydın. ds belgesının gelmesı pasaport işlemleri vs bı ton burokratık ıslem war bence seneye daha raat bı sekılde halledıp herseyı ucuza halledip ıstedgn ısı alabılırsın..forumu takıp etmeyıde bırakma
    kill them all-spartacus

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bence bir sene ileri at bu planını...

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

uçak bileti konusunda o kadar karamsar olma bak thy ogrenci biletleri 2 ay once tükenmişti haziran için 1 hafta once haber geldi 9 hazirana 28 kişilik kontenjan açıldı diye yani hiç belli olmaz ayrıca kampanyaya da denk gelmene gerek yok belki atıyorum 25 hazirana çok güzel bi fiyat bulabilirsin

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Bencede biletini sorun etme zen vizeni alda biletinide opsiyonlu al 3 5 fazla verirsin ama iptal şansın olsun,
    ----------------------------------
    Ayrıca şirketleri anlamıyorum bell isaatten sonra hala kayıt alıyorlar, insan derki mağdur olabilirsin, seneye gel, dertleri parada da değil şerrefsizlik ancak dolandırıcılık, töne yaw sinirlendim..
    Aynı durumda ben vize görüşmesi için şirkete konuşmaya gittiğimed karşılaştım nisan ortası falan, o saatten sonra bile adamlar artık kayıt almıyoruz, üstelik boş pozüsyonumuzda yok, self job offeriniz carsa ancak kabul edebiliriz diye söylüyorlar, diğerlerinin oralarda tanıdıklarımı varsa insanları mağdur etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Allah akıl fikir haysiyet versin bunlara...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar sorunu tam olarak anlatamamışım k.bakmayın.benim şu anda işim ve ds 2019 formum hazır.sorun vize randevusu???onu biraz daha öne almak için uğraşıyorum. ama olmuyomuş sanırım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cihan.cicek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sorunu tam olarak anlatamamışım k.bakmayın.benim şu anda işim ve ds 2019 formum hazır.sorun vize randevusu???onu biraz daha öne almak için uğraşıyorum. ama olmuyomuş sanırım
    cihan bende seninle aynı durumdayım ve bizim gibi bir sürü insan var ve merak etme sadece sakin ol. bir şekilde hallolur her şey ABD'de ki şirketinde bağlantıya geç durumu izah et ve tolerans göstermelerini iste.
    Benimde 5 haziranda iş başı yapmam gerekiyor ama 16 hazirana benim vize randevüm. Komik biraz ama bakalım ne olacak ben birde ev arıyorum üstelik ve Proficiency sınavımda var ne yapayım ben yani ama takma kafanı bireysel olarak konsolosluktan başvuru tarihi alabilirsin dedi benim şirketim ama şöyle bir şeyle çakışıyor. WAT'ın temelinde konsolosluğa yurt dışı danışmanlık şirketlerinin başvurması gerekiyordu diye biliyorum. Benimde kafam karışık. Konsolosluktan birini bulman lazım öne çekmeleri için sağı solu araştır.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Hypnoticcow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cihan bende seninle aynı durumdayım ve bizim gibi bir sürü insan var ve merak etme sadece sakin ol. bir şekilde hallolur her şey ABD'de ki şirketinde bağlantıya geç durumu izah et ve tolerans göstermelerini iste.
    Benimde 5 haziranda iş başı yapmam gerekiyor ama 16 hazirana benim vize randevüm. Komik biraz ama bakalım ne olacak ben birde ev arıyorum üstelik ve Proficiency sınavımda var ne yapayım ben yani ama takma kafanı bireysel olarak konsolosluktan başvuru tarihi alabilirsin dedi benim şirketim ama şöyle bir şeyle çakışıyor. WAT'ın temelinde konsolosluğa yurt dışı danışmanlık şirketlerinin başvurması gerekiyordu diye biliyorum. Benimde kafam karışık. Konsolosluktan birini bulman lazım öne çekmeleri için sağı solu araştır.

yha bana da öyle diyo adam,bireysel başvuru alamazsın diyo,oradaki şirketle de temasa geçtim,işi ben kendim bulduğumdan dolayı o konuda çok bi sorun çıkmaz,fakat 22 haziran da baya geç bi zaman,o saatten sonra ben nasıl uçak bileti bulcam onu bilmiyorum walla...

not:ingilizce çok iyi olmadığı için vizeyi de alacağımdan emin değiliimm....offf((

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)