Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Keywest

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aalpinist konaklama olarak basında söyledi şirket ama 10-15 günlük bir yer ayarlayacaklar. bende kendim araştırmaya calısıyorum. Verdiğin linkteki hostellere irtibata gececegim. keywestle ilgili nasıl bir izlenimin var buradan izlenimler cok güzel görünüyor. Keysette pedicap işi ve 2. bir iş ile bilgin var mı?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı illegop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aalpinist konaklama olarak basında söyledi şirket ama 10-15 günlük bir yer ayarlayacaklar. bende kendim araştırmaya calısıyorum. Verdiğin linkteki hostellere irtibata gececegim. keywestle ilgili nasıl bir izlenimin var buradan izlenimler cok güzel görünüyor. Keysette pedicap işi ve 2. bir iş ile bilgin var mı?

Pedicab işi hakkında kesin bir şey diyemem fakat sıcakta zort olur sanırım...kazancını bilemem..
    Fakat key west çok güzel bir yer...bizim kaş, marmaris gibi..zaten haritadan belli oluyor...42 adet köprü gecerek varıyorsun karayoluyla..

birçok otel var....2.iş bulabilirisn oralarda...yada merkezde hardrock cafe var...gecen sene gittiğim zaman orada oturduğumuzda birkaç öğrenci vardı watcı...bu yılda gönderen şirketler var..

sokakları cıvıl ve renklidir...bol bol tatilciler gelir....belki o acıdan pedi cab işi canlı olabilir....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks