Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 66 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 66 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Baykal Hakkinda ?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Ben hic inanmiyorum Ecevit oyle bir anda hastalandi, oldu gitti.Baykali bu duruma dusurende ortaya cikmadi daha.Zaten ciksa bile birkac kisiyi ortaya surerler ugras dur onunla.Yilanin basi ortaya cikmaz hicbir zaman.Bu olayin kurultaydan hemen once olmasida cok ilginc ve baska bir nokta.Baykal,Erdoganin ekmegine her zaman yag suren birisiydi.Ayrica halk secmedikce demissiniz, Kilicdaroglunu ya da mecliste kim olursa olsun herkezi halk seciyor.Yani sen onlara yetki vermis oluyor,onlara guvenmis oluyorsunuz,onlarin yapacaklarini da ustlenmis oluyorsunuz.Onlar herhangi birisini sectiginde de bu demek oluyor sen Kilicdaroglunu ya da kim olursa olsun onu secmis oluyorsun.Oyunu dondurenler,oyun yapanlar utansin.Duzgun birisi gelsinde hangi partiden oldugu onemli degil,istersen marstan gelsin.Siyaset demek yalan demek, bu denklemden oturu kimse iyi birisi olmayacak.
    Peki.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hic inanmiyorum Ecevit oyle bir anda hastalandi, oldu gitti.Baykali bu duruma dusurende ortaya cikmadi daha.Zaten ciksa bile birkac kisiyi ortaya surerler ugras dur onunla.Yilanin basi ortaya cikmaz hicbir zaman.Bu olayin kurultaydan hemen once olmasida cok ilginc ve baska bir nokta.Baykal,Erdoganin ekmegine her zaman yag suren birisiydi.Ayrica halk secmedikce demissiniz, Kilicdaroglunu ya da mecliste kim olursa olsun herkezi halk seciyor.Yani sen onlara yetki vermis oluyor,onlara guvenmis oluyorsunuz,onlarin yapacaklarini da ustlenmis oluyorsunuz.Onlar herhangi birisini sectiginde de bu demek oluyor sen Kilicdaroglunu ya da kim olursa olsun onu secmis oluyorsun.Oyunu dondurenler,oyun yapanlar utansin.Duzgun birisi gelsinde hangi partiden oldugu onemli degil,istersen marstan gelsin.Siyaset demek yalan demek, bu denklemden oturu kimse iyi birisi olmayacak.
    Biz seçmiyoruz bize tepside koyuyolarlar .öpe.. .öpe.. bizde o naneyi yiyoruz bunun adı seçmek değil, seçtirmek, ayrıca biz onu seçtik diyelim ondan sonrasını sence onlar yada onların çevresindekiler mi seçiyor ?
    Dikkat edersen bazı insanlar bir anda türeyip parlayıveriyor? bu bir ipucu olmalıdır bence...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

iste bu siyaset oluyor hersey yalan.
    Peki.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bence Baykal'ı indirenlerle Kılıçdaroğlu'nu başa getirenler aynı kişiler gibi duruyo.Ama gerçek şu ki oratada büyük bir güç savaşı var. ipler kimin elinde bilmiyoruz isteyerek yada istemeyerek onların amaçlarına hizmet ediyoruz.Kılıçdaroğlu bu beklentilere cevap veremediği anda eminim bir video daha ortaya çıkacaktır(bkz.. konu dağılmasın )
    Konu is_smile tarafından (23-05-2010 Saat 05:40 AM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

simdi sen ergenekon kelimesini kullandin olay baska yere gidecek.Sil o kelimeni bence.Daha once de demistim ,dunyanin hicbir gelismis ulkesinde sucun kanitlanmadigi surece suclu degilsindir.Gomuden cikan silahlarin ne kadar yeni gomulu oldugu,cikaran polislerin ses kayitlari,ozel yetkili savcilar,fotokopi uzerinden imza belirleme... Turkiyede olan seyler.Birileri birsey yapiyor,herkez birbirine bakiyor...Aynen AKP ye giden oylar gibi,kimse ben vermedim diyor adamlar ne var ne yok silip supuruyor
    Peki.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi sen ergenekon kelimesini kullandin olay baska yere gidecek.Sil o kelimeni bence.Daha once de demistim ,dunyanin hicbir gelismis ulkesinde sucun kanitlanmadigi surece suclu degilsindir.Gomuden cikan silahlarin ne kadar yeni gomulu oldugu,cikaran polislerin ses kayitlari,ozel yetkili savcilar,fotokopi uzerinden imza belirleme... Turkiyede olan seyler.Birileri birsey yapiyor,herkez birbirine bakiyor...Aynen AKP ye giden oylar gibi,kimse ben vermedim diyor adamlar ne var ne yok silip supuruyor
    Evet suçları ispatlanana kadar masumlar.Ama güneş de balçıkla sıvanmaz.%99 bu imza onundur diyolar. başka kanıt varmı diyo.evlerden çıkan krokilerle bulunuyo silahlar yeni gömülmüş deniyo. ses kayıtlarıyla herşey ortada ayan beyan montajdır deniyo.bilmiyorum her türlü işin sonu bka sarıyo bakalım kılıçdaroğlu da ben ergenekonun avukatıyım diyecek mi? demezse çok şaşırırım açıkçası.
    hakkaten bu konu başka yere kayıyo. ben sileyim en iyisi kelimeyi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)