Alıntı ophelia23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okulumu küçümsedin sanırım! eğer öyleyse cevap veriyim; gereksiz bi hareket! zira özel-devlet ayrımı yapanlara saygım yok, ve şuna emin olki özelde de adamın canına okuyorlar hemde her türlü! parayla okuyup,mezun olmuyoruz yani! nitekim ne şartlarda okuduklarını da bilemezsin insanların,yine aynı şekilde burslu insanların!
o yüzden bilmeden atıflarda bulunmasak daha iyi olur sanırım! ama eğer kastettiğin bölümle ilgili falan bi zorluksa,her bölümün kendine göre zorluğu vardır! derim. insanları ya da herhangi bişeyi küçümsemek en kötü huylardan biridir,arınmak gerekir tam anlamıyla "insan olmak" için.
sakin ol.ben senin okulunla ilgili herhangi bi yorum yapmadım.benim fakültemde de 3.80 ortalaması olan(nadir de olsa) var.bnm demek istediğim gerçekten zor.imkansıza yakın..ve sonunda gayet sırıtan bi ifadeyle gülümsedim.sözümdeki nüansları fark ettirebilmek için.bu arada merak etme özel üniversitelerle ilgili en az senn kdr bilgim var.özel bi üni.de okumasamda okumuş kadar bilgiliyim.bundan emin olabilirsin.ama sanada hak veriyorum bu kdr gergin olmakta.çünkü günümüzde özel üniversitelern eğitim durumu hakkında çoğu insanın bilgisi olmadığı için bu güne kdr cok gereksiz cahilce yorumlar eleştiriler duymussundur.duydum.ben de defalarca şahit oldum.''o yüzden bilmeden atıflarda bulunmasak daha iyi olur sanırım!''