Work and Travel
Toplam 72 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kapı girişindekı kupekı dovmeli yakışıklı güvenlik

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

okulumu küçümsedin sanırım! eğer öyleyse cevap veriyim; gereksiz bi hareket! zira özel-devlet ayrımı yapanlara saygım yok, ve şuna emin olki özelde de adamın canına okuyorlar hemde her türlü! parayla okuyup,mezun olmuyoruz yani! nitekim ne şartlarda okuduklarını da bilemezsin insanların,yine aynı şekilde burslu insanların!
    o yüzden bilmeden atıflarda bulunmasak daha iyi olur sanırım! ama eğer kastettiğin bölümle ilgili falan bi zorluksa,her bölümün kendine göre zorluğu vardır! derim. insanları ya da herhangi bişeyi küçümsemek en kötü huylardan biridir,arınmak gerekir tam anlamıyla "insan olmak" için.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ophelia23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okulumu küçümsedin sanırım! eğer öyleyse cevap veriyim; gereksiz bi hareket! zira özel-devlet ayrımı yapanlara saygım yok, ve şuna emin olki özelde de adamın canına okuyorlar hemde her türlü! parayla okuyup,mezun olmuyoruz yani! nitekim ne şartlarda okuduklarını da bilemezsin insanların,yine aynı şekilde burslu insanların!
    o yüzden bilmeden atıflarda bulunmasak daha iyi olur sanırım! ama eğer kastettiğin bölümle ilgili falan bi zorluksa,her bölümün kendine göre zorluğu vardır! derim. insanları ya da herhangi bişeyi küçümsemek en kötü huylardan biridir,arınmak gerekir tam anlamıyla "insan olmak" için.
    sakin ol.ben senin okulunla ilgili herhangi bi yorum yapmadım.benim fakültemde de 3.80 ortalaması olan(nadir de olsa) var.bnm demek istediğim gerçekten zor.imkansıza yakın..ve sonunda gayet sırıtan bi ifadeyle gülümsedim.sözümdeki nüansları fark ettirebilmek için.bu arada merak etme özel üniversitelerle ilgili en az senn kdr bilgim var.özel bi üni.de okumasamda okumuş kadar bilgiliyim.bundan emin olabilirsin.ama sanada hak veriyorum bu kdr gergin olmakta.çünkü günümüzde özel üniversitelern eğitim durumu hakkında çoğu insanın bilgisi olmadığı için bu güne kdr cok gereksiz cahilce yorumlar eleştiriler duymussundur.duydum.ben de defalarca şahit oldum.''o yüzden bilmeden atıflarda bulunmasak daha iyi olur sanırım!''

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)