Rihanna diye erkek kullanıcı ismi olmaz. Eğer erkekse durum daha da vahimdir.
Rihanna diye erkek kullanıcı ismi olmaz. Eğer erkekse durum daha da vahimdir.
niye rihanna hayrani bir kisi olamazmi.
Peki.
aynı uçakta mıyızbenim haberim yoktuda
sölemiyim diyodum ama dayanamıcam
bende güvenliktimbelki de o yüzden sempatik gelmiştir bana
dış görünüş bi derece geyik ama nasıl zor bi iş olduğunu iyi bilirimöncesi ve sonrası olarak!
saygı duyulucak bişey cidden bakmayın geyik yaptığımıza falan ama
helede konsoloslukta onlar! öyle riskli ve önemli kurumlarda,yerlerde çalışmak bin kat daha zordur,streslidir onu da iyi bilirim
neyse kimse soru sormadan kapatıyorum güvenlik muhabbetiniplease
peki adminler bakamıyor mu profil kayıtlarında yazıyor mu?
artık bi acıklık geitrelim bu meselye![]()
Biliyodur da "özel hayatın gizliliği var" ora özele gireryaw boşverin bütün bu yazılanları okuduysa gelmez daha da, zaten vizeyide almış sorusu yoktur sanırım, yada dediğim gibi yeni nickname ile girer.
Bide bu robot resmi çizilen zat ankara da mı istanbul damı?![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
kız oldugunu düşÃ¼nürken yine güzel güzel makarasını yapıyorduk da bu kız mı erkek mi iddaları olayın boyutunu degiştirmeye başladı
üslubuna nickine ve en önemlisi başlıga bakınca kız gibi duruyor zaten erkekse o başlık bayagı bi tehlikeli ki amerikaya gidiyor arkadşımz dikkat etmesi lazım![]()
bi kaç gün yoktuk ortalıkta neler olmuş yaaa
biz soruşturma bekleriz cinsiyeti belli olmayan şahıs güvenliği över hayat garipsin lenn
inşallah arkadaşımız zencilerin bol olduğu yerlere gitmiyordur
![]()
zuahasklşhdhkasdasadres isteyen war yahu oha artık
![]()
başlığı okuyunca içerik ne olaki dedim![]()
"Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it" Malcolm X
Erkek bile olsa, tercihlere saygi duymak lazim.Amerikaya gidiyoruz, kimseyi bu gibi seylerden yadirgamayin,federal suctur.BkzEXTRO , adam zenci beyaz farketmez diyor, amac sadece evlenmek.
Peki.
3.80 ortalama..erkek olmasına ihtimal vermiyorum![]()
"Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it" Malcolm X
Ne demek o şimdi erkekler o ortalamayı yapamaz mı![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
istatistiklere göre cıks..dahada çalşkan bi erkek görmedim..varsa çürütün bunu![]()
doğrudur valla kızlar çalışkan olur geneldebenimde 3.83 ortalamam
yüksek onur belgemi almak için törenini bekliyorum okulun
istatistikler cidden gerçeği yansıtıyor,okulda bölümümde vs bakıyorum erkekler neredeyse okula uğramıyor, gelenler de eh işte durumunda...
bütün rakiplerim hatunhepimiz dostuz
falan ama isterdim 1 tane de erkek olsun
bu arada rihanna adlı üyenin görevliyle vize görüşmesi nasıl güzel sohbet içerikliymiş yasoru ve cevaplara bak yuh yani!
vay canınaben ne şanssızmışım ya dünyanın en suratsuz,uyuz kadınıyla 2 dakika konuşma cezasına çaptırılmışım
![]()
Güzel bir hikaye...
istisnalar kaideyi bozmaz ophelia23senide kız zannettim fotoğraftan..
sanki rihanna konsolosluk görevlisi gibi geçmiş konuşma..
evet bence debu arada bayanım bende zaten
zannettiğin doğru
ama avatar ve nick tabi ipucu verebiliyo insana keşke en sevdiğim adamın resmini koysaydım![]()
bütün rakiplerim hatun demişsin ne bilim ben![]()
bu ne yaa artık cinsiyetmizi belirtmek için pembe-mavi uygulması mı yapsak
bu arada bnm fakülteme gelipte 3.80 ortalama yapcak adama benden sınırsız bahama cruise![]()
okulumu küçümsedin sanırım! eğer öyleyse cevap veriyim; gereksiz bi hareket! zira özel-devlet ayrımı yapanlara saygım yok, ve şuna emin olki özelde de adamın canına okuyorlar hemde her türlü! parayla okuyup,mezun olmuyoruz yani! nitekim ne şartlarda okuduklarını da bilemezsin insanların,yine aynı şekilde burslu insanların!
o yüzden bilmeden atıflarda bulunmasak daha iyi olur sanırım! ama eğer kastettiğin bölümle ilgili falan bi zorluksa,her bölümün kendine göre zorluğu vardır! derim. insanları ya da herhangi bişeyi küçümsemek en kötü huylardan biridir,arınmak gerekir tam anlamıyla "insan olmak" için.
sakin ol.ben senin okulunla ilgili herhangi bi yorum yapmadım.benim fakültemde de 3.80 ortalaması olan(nadir de olsa) var.bnm demek istediğim gerçekten zor.imkansıza yakın..ve sonunda gayet sırıtan bi ifadeyle gülümsedim.sözümdeki nüansları fark ettirebilmek için.bu arada merak etme özel üniversitelerle ilgili en az senn kdr bilgim var.özel bi üni.de okumasamda okumuş kadar bilgiliyim.bundan emin olabilirsin.ama sanada hak veriyorum bu kdr gergin olmakta.çünkü günümüzde özel üniversitelern eğitim durumu hakkında çoğu insanın bilgisi olmadığı için bu güne kdr cok gereksiz cahilce yorumlar eleştiriler duymussundur.duydum.ben de defalarca şahit oldum.''o yüzden bilmeden atıflarda bulunmasak daha iyi olur sanırım!''
![]()
Abi ben ortalama konusunda, bizim okulda o ortalamayı yapamayacak adam olmadığına dair her türlü iddiaya giderimÇünkü harf notu yok, 3.8 için 95.33 ortalama yapmak lazım. Bizim tarihimizde de öyle bir şey yok
Mutlaka yapan vardır farklı bölümlerde ama bizim bölümde yapan olmadığını biliyorum.
Tabi 4lük sistem olsa her türlü çıkar![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
aaa rihanna girmiş![]()
vay rihanna nerelerdesn ya sen![]()
ayyy hayal edebiliyorum boyle agır cekımde manevra yapıp konsoloslugun onunde duruyor yıne agır cekımede kaskını cıkarıp saclarını sagasola sallıyor parmaklarını saclarına geçırıyor gerıye dogru boyle sonra beni beyaz atlı motoruna atıp amerikaya goturuyor vay beeeeeeee
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks