Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Turkıyeden degıldde dırekt zaten amerıkaya gıdınce hesap acacagız ve kart verılecek bıze en ıyı oraya yatırmak parayı yanımızda goturdgumuz..bu arada ben mc donaldsta calısacagım ve sehırler arası bı yerde yıne bankamatık olur dı mı onunde falan mc donaldslarda var demıssın de ?
Mc lerin icinde oluyor. Sehirler arasindaki mclerde durum nedir bilmiyorum ama gittigim mc lerin neredeyse hepsinde vardi. Olmayan hatirlamiyorum. Buyuk ihtimal orada da vardir.

Ben gidince 15dkda bank of america'dan ucretsiz hesap acmistim. Tr'ye donene kadar kullandim. Her yerde subesi vardi zaten. DOnmeden 1 gun once de bankaya gidip yine ucretsiz hesabimi kapattirdim. Hesabi kapatmaya gittigimde -hesabinizda su kadar $ var denilip size veriliyor. Sonra kapatiyorlar. Ben zaten parayi cekmistim ama bozukluk kalmisti. Onu verdiler

Bi kere de paraya ihtiyacim olmustu acil. Trdeki garanti paramatik kartimla mcde bankamatikden para cekmistim. 1$+kur farki komisyon odemistim.

Trden para gelmeyecekse trden hesap acmanin bi mantigi yok zaten. Bank of america ya gidip oradan hesap acarsiniz. Paranizi yatirir cekersiniz. Trye doneceginiz zaman parayi cekip donersiniz. Trye inince havaalaninda parayi hesabiniza yatirirsiniz olur biter.

Bank of america subeleri icin http://locators.bankofamerica.com/lo...catorAction.do gidecegin yeri yaz en yakin sube nerde var gorursun.