@Sincili, konu 4 ay öncesine ait ve isim vermedim. Foruma yeni üye olan bir kişinin ilk araması "rus kızlar" olmamalıdır diyerekten ilginç bir örnekle biraz geyiğe vurdukBugünlerde herkes bir alınıyor ya...Hayrolsun
@Sincili, konu 4 ay öncesine ait ve isim vermedim. Foruma yeni üye olan bir kişinin ilk araması "rus kızlar" olmamalıdır diyerekten ilginç bir örnekle biraz geyiğe vurdukBugünlerde herkes bir alınıyor ya...Hayrolsun
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
yok hocam alınma meselsi değil ama bugun forumda mesaj sayısı 1000 e yakın olan uylerde mesajlarına 1 den basladılar degerli seyler paylaştılar foruma katkıları oldu belki bu arkadasta foruma cok faydali olacak ama şimdi bu konuyu görse cıkar gider adam yani ewt durum biraz ilginç ama geyiğe vurmakta ne kadar mantıklı bilemiyorum bana yanlış geldi fikrimi söledim sadece biliosun çogu konuda olayları farklı yorumluyorum bundada oyle oldu sanırımama amacım forum için deogru olduguna inandıgım seyi söylemekti sadece kişileri suçlamak değil yanlış anlaşılmasın !
edit : ha bide isim vermemen önemli değil sen biliyosun iki kişinin bildiği sır değildiradam bunun ezikliğiyle bişi yazamazki
o yusden çıkar gider bunu söylemeye çalıştım !
Konu sincili tarafından (21-05-2010 Saat 02:51 AM ) değiştirilmiştir.
Bu arkadaş sakın eski üyelerden birisi olupda yakalanmiyim diye yeni hesap açmış olmasın)
Belkide çoktan okumuştur buraları, mesaj bilşe yazmıştır hatta, hadi hayırlısı çıkar ama eminim ben..
Ayrıca Resim gerçekten iyi ^^, bu kadar forumda dolaşırken iti kopuğu sapığı hep seni bulur demedi deme @Fiorex
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks