Work and Travel
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kıbrıs Vize Görüşmesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Apomeister Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese selam;

Arkadaşlar İstanbul vize görüşme tarihini 21 hazirana verdiler bu durumda 24-25 haziran tarihinden önce ABD de olamayacağım, aynı zamanda uçak biletini pahalıya almam da cabası olacak. Kıbrıs tan vize randevusu alabilir miyim? Yoğunluk ne durumda? İstanbuldayım ben. Bu durumda sadece vize görüşmesi için Kıbrıs a gideceğim işim ne kadar sürer kısa zamanda halledebilir miyim? 24 Mayıs ptesi görüşme için Kıbrıs Amerikan Konsolosluğuna gitsem nelerler karşılacağım? ve tahmini görüşme zamanını ne zamana verirler? Vize randevusu almak için, vize görüşmesi için ve pasaportu tekrar almam için Kıbrıs a gitmem mi gerekecek? yorumlarınız ve bilgilerinizle yardımcı olursanız sevinirim...
    http://www.turkishwat.net/work-trave...bilgileri.html

hocam burada konsoosluk iletişim bilgileri var buradan ara şöle bi durum var telefonda durumundan bahset pazartesı gıdersen eger çarşambaya gun verebılır normalde vermezler ama durumundan dolayı tolerans kullanırlarmı bılemıorum kıbrısta bu gorusmeler mayıs ayı ıtıbarıyle basladıgı ıcın genelde ds olmadan orada gorusmeye gırılmıo cunku hatırladıgım kadarıyla ama sen yınede bı ara durumu anlat gerısı şansına kalıoo artıkk !

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.turkishwat.net/work-trave...bilgileri.html

hocam burada konsoosluk iletişim bilgileri var buradan ara şöle bi durum var telefonda durumundan bahset pazartesı gıdersen eger çarşambaya gun verebılır normalde vermezler ama durumundan dolayı tolerans kullanırlarmı bılemıorum kıbrısta bu gorusmeler mayıs ayı ıtıbarıyle basladıgı ıcın genelde ds olmadan orada gorusmeye gırılmıo cunku hatırladıgım kadarıyla ama sen yınede bı ara durumu anlat gerısı şansına kalıoo artıkk !
    ds formum zaten var aga benim, ds formu olmadan demekle ne anlatmak istediğini anlamadım, bütün evraklarım hazır, çünkü zaten istanbul amerikan konsolosluğu 21 hazirana randevuyu verdi bana.. hatta orayada fax çektim mail attım durumumu anlattım güzelce bana cvp vermelerini bekliorum, fakat konuştuğum bir çalışan ölüm kalım olmadıkça tarihi geriye atmıoyoruz gibilerinden şeyler söyledi.. kıbrıs konsolosluğunu aradım 19 mayıs olduğu için cvp vermediler, bi internet sitesinde cuma günü 8.00-12.00 arasında ulaşabileceği yazıodu yarın bida aricam, vize görüşmesi benim için 15 hazirandan önce bigün olması lazım.. yoksa herşey altüst olacak..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bugün sonunda tatil olmayan bi gün (19 mayıs 24 mayıs holy sprit gibi tatiller..) yakalıyıp gün alabildim konsolosluktan 2 haziranda görüşmeye gidecem.. bişey merak ettim ya görüşmeden sonra vize alıp almadığımızı anında söylüyolarmı yoksa ne zaman öğreniyoruz bide pasaportu kaç günde geri veriyolar?? 5inde Türkiyeye biletim vardı.. değiştirmem gerekirmi??

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)