Work and Travel
Toplam 77 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Konuyu Acalım Enine Boyuna DALGAMIZI Gecelim=) (HAKKIMIZDIR!!!)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyle deme,simdi hemen sana laf yetistirirler senin takimin ne yapti, kacinci sirada bitirdi felan diye.Sonra olay maziye gider,kac kupa aldiniz,hangi unlu oyunculari getirdiniz,kulubun kac parasi var.bundan bir onceki adimda herhalde besiktasin maci sattigi felandir.kendi kalesine gol atmalar felan ya da zengin bursasporun bjkye ve trabzona para vermesi felan...

Gazetede Aziz Yildirimin Rustunun yedigi gollerin saibeli oldugunu soyluyor Ben demistim.Bu adamlar boyle iste.
    Peki.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı saRı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    camur nerde camuuuuur
    camur burda...nj de görüşcez senle
    Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şampiyonluğu kutluyordur

Abi fenerli olan arkadaşlarınıza ulaşın da söyleyin, hala kutlayanlar vardır
    şampiyonluğu kutlamıyorum maalesef ayhn...çünkü maçı tv den izliodum ve olaylara bakınca cidden üzüleyim mi güleyim mi bilemedim...
    Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gazetede Aziz Yildirimin Rustunun yedigi gollerin saibeli oldugunu soyluyor Ben demistim.Bu adamlar boyle iste.
    rüştü nün maçlardan önce diğer oyuncuları aradığı tespit edildi ve sonucu bekliyoruz..ayrıca bursasporlu bi oyuncununda verdiği röportajda trabzon kalecisi onur a ''teşvik'' denecek sözler söylendiği, aynı esnada başkanın gazeteciye '' bunları yayınlama şikeye girer '' dediğini biliyoruz...

tebrikler Bursa...inandınız ve şampiyon oldunuz...
    Fenerbahçem ilerki senelerde yine her zamanki gibi şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır...

Diğer takımlar...biz şampiyonlar ligindeyiz...ya siz??

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks