Work and Travel
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kıbrıs Vize Görüşmesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı By_KIRTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim arkadaşlar umarım güzel bi wat geçiririm.

bu arada vizemin expiration date i 30 eylül şimdi ben 30 eylüle kadar çıkmammı gerekiyor amerikadan yoksa bu tarihin üzerine 1 ayda travel mi yapabilirim??? çünkü ben ekim 10-12 gibi geri dönmeyi düşünüyordum. forumdada baktığım ekim ayında gelecek olan çok kişi var.
    evet hocam uzerıne koy bı ay daha bısı olmaz hadı bendensınn aslında donecegın son gun ds formda yazıor olması laazım vızede yazan resmı olarak calısabılecegın son gun dur uzerıne 30 gun daha kalabılırsın sanırım ama bıde sole bısey var bildiğim kadarıyla wat programı 19 ekimde her halukarda biitiyor yalıs hatırmlamıosam ama sen 12 sı gıbı doneceksen herhalukarda sorun olmaz rahat ol yani

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet hocam uzerıne koy bı ay daha bısı olmaz hadı bendensınn aslında donecegın son gun ds formda yazıor olması laazım vızede yazan resmı olarak calısabılecegın son gun dur uzerıne 30 gun daha kalabılırsın sanırım ama bıde sole bısey var bildiğim kadarıyla wat programı 19 ekimde her halukarda biitiyor yalıs hatırmlamıosam ama sen 12 sı gıbı doneceksen herhalukarda sorun olmaz rahat ol yani
    eyw. hocam walla bütün programım alt üst oldu diye pasaportu aldığımdan beri moralim bozuktu. Bu verdiğin bilgiler içimi ferahlattı =) ama ds formunu şimdi didik didik ettim en uzun tarih 30 eylül gözüküyor ben bunun üstüne bi 10 gün eklerim

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı By_KIRTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyw. hocam walla bütün programım alt üst oldu diye pasaportu aldığımdan beri moralim bozuktu. Bu verdiğin bilgiler içimi ferahlattı =) ama ds formunu şimdi didik didik ettim en uzun tarih 30 eylül gözüküyor ben bunun üstüne bi 10 gün eklerim
    hocam yanlıs hatırlıor olabılırım ds i karıstırma o zaman sana sole solıyım benım vıze bıtıs 1 ekımdı zaten en son 1 ekım var 2 ekım olan yok yani neyse bende 12 sınde dondum yada 13 uydu tam hatırlamıorum bı sorun olmadı için rahat olsun yani bişi olursa dönüşte hesaplaşırız

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)