Bu nasil bir yazidir oyle.CHP yuksek yargiyi,orduyu vs. temsil ediyormus ve bu kurum ve kuruluslar da halki sevmezmis,halkin politikadan uzak durmasini istermis.Bunu CHP mi istiyor acaba, yoksa AKP mi istiyor.Anani da al git diyen,kelle diyen,ciftcisine koylusune bagiran CHP miydi acaba.Hicbir gelismis dunya ulkesinde sucu kanitlayamadigin surece zanliyi oyle istedigin kadar goz altinda tutamazsin,hapse attiramazsin.Basbakana suikast,bakanlara suikast yapilacak diye kac kisiyi hapse gonderdiler.Kanit olarak da yer altindan cikanlar gosterildi. Gazeteler dogrulari yazdikca adamlara bastilar cezayi maliyeden.Ahmet Altan Cumhuriyetci Ataturkcuyum diye gecinir.Bunlar ikinci cumhuriyetci,Ataturkcu felan degil bu ve bunun gibiler.Sen halkin,devletin o kadar binasini,arsasini,fabrikasini sat,sen devleti sat bundan dolayi millet sana oy verince,deniz fenerine giden paralar alininca AKP guzel ama askeriye engelliler icin para topladiginda,bu parayi onca asker ailesine gonderildiginde,o kadar kisiye yardimda bulunuldugunda askeriye kotu oluyor.Suc bilgisizce,dusunmeden oy verip,sonra basbakan ananida al git dediginde,kdv ler arttirildiginda,zam ustune zam geldiginde yollara cikan,kendini yerden yere vuran insanlarda.iyi oluyor sizlere.Gerci sandiga gittiginde kime oy versen belki sonuc farkli yontemlerle ayni olacak ama en azindan boyle seni koruyan kollayan bir kimseye de dil atarsan ... Dedem bir soz soylerdi, Gavurun ekmegini yiyen kilicini sallarmis.Sana ekmek veren gavur bile olsa onu savunursun.Kendi cocugunun dugununde elektrik parasi devlete gitmesin diye sayaci kontrol edip, harcanan elektrigi kendi cebinden odeyen mantik nerde simdiki,mantik nerde acaba.Is biz genclerde bitiyor,iyi dusunmeliyiz diyecem ama bizde de pek is yok sanirim.Bilincsizce ben ulkucuyum diyen,ulku ocaklarindan cikmayan,zorla cagrilan lise ortaokul cocuklari,ben Ataturkcuyum deyip yakasinda rozetle gezip Ataturkun ilkelerini bile bilmeyen,ben dinciyim deyip ortalarda insanlarin en aciz yerlerinden vurmak,kandirmak...Sandiga giderken su parti mukemmel,herseyiyle ulkesini,vatanini dusunen diyen birisi varsa,cikip bana soylesin birisi.