Baykal her genel kurul öncesinde dikkat çeken olaylarla gündeme gelmiştir arkadaşlar
.. Yoğun baskıya dayanamayıp geri gelicektir die düşÃ¼nüyorum.
Baykal her genel kurul öncesinde dikkat çeken olaylarla gündeme gelmiştir arkadaşlar
.. Yoğun baskıya dayanamayıp geri gelicektir die düşÃ¼nüyorum.
Baykal????
1- Arkadaşlar Baykal yada konuda adı geçen Nesrin Hanım çıkıp dedi mi "hayır yok öyle birşey diye" demedi,diyemediler...Sadece sağa,sola sataşmakla yetindiler. Sav çıktı "suikastdan bahsetti" eee bişi varki örtpas edilmeye çalışıldı, konu saptırılmaya çalışıldı...
2-O ortamda kim kim var kasetde ??? Nesrin Hanımın Eşi, Baykal ve Nesrin Hanım,,, Kim biliyordu onların oraya gideceğini??? ben bilmiyorum,,,Baykal ın yakındakilerden birilerinin bilmesi gerek!!!!
3-Nesrin Baytok un CHP içerisinde hızla yükselmesine bakın???? Kitap satıcılığından Milletvekilliğine, ayrıca Önder Sav ile Baykal ın Baytok için yaptığı pazarlığa bakın.
4-Olay oldukdan sonra hangi gazeteler manşetten,sürmanşetten verdi olayı??? Resimlerle birlikte, Hangi gazateler BAYKAL İSTİFA sloganları atdı???? Neden????
5-Baykal ile CHP nin oyu %20 yi geçemedi, birşeyler yapılması lazımdı!!!(ama böyle adice olmamalıydı).
6-Ayrıca Baykal zina yapamaz mı yaparr bize neee!!!!! ama olay kamoyuna yansıdığı zaman yapamaz, yapmış olamaz, yapmamalıydı,,,
7-Baykal sadece Baykal değil,sadece kendini temsil etmiyor ayrıca CHP nin genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Muhalafet Partisinin Lideri, 2002 de Türkiye de %20 lik oy alan partinin lideri,,
Meydanlara çıkıp ahkan kesen, ahlak dersi veren, doğrulukdan, dürüstlükden bahseden biri yapamazdı bunu,,,,
eee ne demiş atalarımız "FASULYEYİ YİYEN,SONUCUNA KATLANIR,,,,"
ama ne olcak 15 gün sonra tahminim yine eski kaldığı yerden devam etcek,,,
Saygılarımla.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Atatürkün partisinin basında olan adamın özel hayatı olamaz bundan vazgecmiştir oraa geldiğinde bu skandala karısmıs olan biri için kendi özel hayatıdır bizi ilgilendirmez diyemeyis adam şarkıcı olsa drsin ki karakteri beni ilgilendirmez ama sesi güzel bu adam türkiyedeki en büyük ve köklü bir partinin basında özel hayatına dikkat etmesi gerek bi karaktersizlik yaptıysa cezasını cekmeli ben eminim bu olaya en fazla üzülen RTE olmustur Baykal onun ekmegine yag sürüp duruyordu ben bu olayın iktidarla lakası oldugunu hiç sanmıorum ama tabikide bu olayın basına sızdırılma sekliyle böyle düşünülmesi istendi benim kanaatimce tekrar söyliyim bu olay basit bir istifa olayı değil dengeler değişiyor Türkiyede yakında hepberaber görecez Baykal ın siyasi bir geçmişi var evet ama zaten bir önceki seçimde başarısız oldugu için istifa etmeliydi adamın gözünü hırs bürümüş gitmesine ben sahsen çok sevindim....!
blueblood a bende katiliyorum, ayni seyleri yazmak istemiyorum.
Peki.
bu sex kaseti skandalı yüzünden Baykal'a yöneltilen her eleştiri tutarsızdır aslında.baykal'ın sırf sex kasedi yüzünden istifasını istersek,bu ataerkil tiyatronun bir parçası olmuş oluruz.fakat Baykal'ın durumu biraz istisnai.çünkü kasetteki kadın milletvekili adayı gösterilirken rakiplerini beklenmedik(!) şekilde geride bırakan bir zamanların kitap satıcısı nesrin baytok.
politikadan azcık anlayan insan bu milletvekilliği adaylığı belirlemelerinde kalifiye olup olunmadığının değil,rüşvetlerin vaatlerin önemsendiğini bilir.sanmam ama,bu etik olmayan,siyasetin belini büken uygulama yüzünden istifa etmiştir umarım Baykal!zira bir siyasi kimliğin bırakılması isteniyorsa bunun sebebi siyasi etiksizlik olmalıdır.Baykal'ın eşini aldatması,iyi aile babası olup olmamaması onun siyasi kimliğiyle alakası olmayan verilerdir.
Ayrıca,Baykal'ın görüntüleri doğru da olsa(ki 2si de inkar etmediğine göre doğru) bu Vakit Gazetisini haklı kılmaz.insan hakları ihlalidir bu.böyle kalitesiz görüntülerle çıkıpta ''Baykal'ın skandalı!milletvekilliği için Baytok karısını BaykaL'ın koynuna sokmuş!''gibi bir haber kişilik haklarını zedeler.dolayısıyla baykalın gazeteye açtığı dava doğrudur kanımca.
Sonuç olarak ben olayın bir CHP içi çekişme olduğu kanaatindeyim.söz konusu durum iddaa edildiği gibi 'milletvekilliği rüşveti' ise bu komployu CHP nin hazırlamış olması mantıklı.hatta istemesem de bence Baykal 'halk isterse(!)' geri dönecek muhtemelen.
Yazık diyorum,,ülkemizde hala siyaset fikir bazlı değil de kişi bazlı yapılıyor.Baykal gider Kılıçdaroğlu,Livaneli vs. gelir,o gider ötekisi gelir, dengeler değişir, kötü olan gidişat daha kötü hale gelir,zaten kutuplaşmaya her daim amade olan milletimiz tekrar tekrar ayrışır ama gel gör ki bitürlü 'fakir ve mutsuz' ülkeler başlığından adımız silinmez.
Allah sonumuzu hayır etsin...
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
aslında forumda siyasi konularda mesaj yazmayacaktım ama anladıgım kadarıyla burda bahsedilen videoyu kimse izlememiş..
Videoyu ben izledim ve görüntülerdeki kesinlikle baykal ve nesrin boytoktur..gazetelerde cıkan nesrin boytokun kocası onu götürüp baykalın kucagına soktu söylemi her ne kadar cirkin olsada gercektir.. videoda buda gözüküyor cünkü..
kamerayı kim koydu sorusu tabi önemli lakin ilk önce üzerinde durulması gereken Risenfall da bahsettigi gibi diger kadın bi milletvekilidir..bu kadın önce özel kalemi sonra milletvekili yapılmıştır baykal tarafından ve nedeni şimdi ortaya cıktı..
baykal istededigyle istedigini yapabilir kimi ilgilendirir bu ama fuhuş yaptıgı bi kadını bizi yönetsin diye milletvekilligine kadar cıkarabiliyorsa işte o zman bizi ilgilendiriyor arkdaşlar..
Konu cAv tarafından (13-05-2010 Saat 03:35 PM ) değiştirilmiştir.
teşekkürler fiorex...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
ben baykal'ın yaptığı şeyin doğru olduğunu söylemedim. etik açıdan tabiki yanlış bir durum ve başında bulunduğu kuruma yakışmayan bir davranıştır. ama vurgulamak istediğim şey; bu varolan gerçeğin, görüntünün gizlice çekilip yayılması ayıbını örtmemesi gerektiğidir. eğer burası bir hukuk devletiyse, devlet hukuğa aykırı olan şeylerin üzerine gitmelidir. kimse kendi kafasına göre kanun kanun koyup olayları yorumlayamaz. baykal'ın istifası sonrası erdoğan medyanın karşısına çıkıp, görüntünün halkın ahlakını bozma tehlikesine karşı kaldırtıldığını söyledi. ben bu söylemi başbakana yakıştıramadım açıkcası. eğer bu meselede yanlış gördüğü tek nokta buysa ayıp valla. amaç ahlakı korumaksa, internette halkın ahlakını boazacak o kadar görüntü var ki, onların üzerine de acaba bu hassasiyetle gidiyor mu diye sormak geliyor insanın içinden. kısacası başbakan burda konuşmasının başında söylediği bu tip özel olayları siyasi tartışma malzemesi yapmama anlayışlarının ne kadar sağlam olduğunu göstermiştir. karşındaki senin en büyük rakibin de olsa, ona karşı yapılan bir hukuksuzlukta bunun takipçisi olacağını söylemen sadece senin partinin değil ülkenin de demokrasi anlayışını gösterir. eğer neyin yasaklanıp neyin yasaklanmayacağına hukuk değil de başbakanın algılayış biçimleri karar verebiliyorsa, yarın bu adam çıkıp da mini etek de halkın ahlakını bozuyor diyip yasaklatabilir. ki bu da hukukla yönetilen bir ülkede otoriter bir yönetimden başka bir şey ifade etmez.
aynen katılıyorum. burada baykalın utanması gereken şey videonun içeriğindeki görüntülerdir. bu skandal üzerine o koltukta kalması ne insan onuruna ne de chp'nin kurumsal kimliğine yakışır... benim asıl üzüldüğüm şey ise, özel hayatın hiçe sayıldığı bir ülke haline gelmemizi artık yadırgamıyor olmamızdır. yoksa baykal'ın ayıbı kendini bağlar. halkın karşısında düştüğü durumu kendi düşünsün.
CHP Genel Başkanlığı’ndan istifa eden Deniz Baykal ile Ankara Milletvekili Nesrin Baytok’a ait olduğu ileri sürülen görüntüleri “metacafe” isimli internet sitesine ilk olarak “webfatihi” rumuzlu kullanıcının “Şok şok şok” başlığıyla koyduğu belirlendi.
Hürriyet Gazetesi'nden Arda Akın'ın haberine göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları Bürosu uzmanları, yaptıkları ön incelemelerde, görüntüyü Metacafe’ye 6 Mayıs tarihinde 23.13’de ilk olarak “webfatihi” rumuzlu kullanıcının eklediğini belirledi.
“webfatihi” rumuzunun da görüntülerden birkaç saat önce kullanıma açıldığı anlaşıldı. Metacafe’de görüntünün yayınlanmasından 1 saat 10 dakika sonra, Habervaktim sitesi link vererek “Deniz Baykal’ın seks kaçamağı-İZLEYİN” başlığı altında görüntüleri yayımlamaya başladı.
Görüntüler 00.23’de Habervaktim’de yayınlanmaya başlamasına rağmen, sitenin sahibi Murat Demirci gözaltına alındıktan sonra polise verdiği ifadede, “Görüntüleri 02.00’de sitemizde yayınladık daha sonra da kaldırdık” demişti.
“webfatihi” rumuzlu kullanıcının profilinde, “habervaktim’s Chanel” yazması dikkat çekiyor.
Görüntülerin Habervaktim sitesi aracılığıyla Metacafe’ye yüklendikten sonra site üzerinden link verilip servis yapıldığı iddiası da araştırılıyor.
Polis, “webfatihi”nin görüntüleri birkaç saat sistemde tuttuktan sonra yayından kaldırdığını, siteye daha sonra hiç giriş yapmadığını da tespit etti. IP numarası belirlenemeyen “webfatihi” rumuzlu kullanıcının bulunması için Metacafe’den, Adalet Bakanlığı aracılığıyla yardım talebinde bulunulacak.
Kaset iddiasında flaş gelişme... - Milliyet.com.tr
Bakalim daha neler cikacak ortaya.
Peki.
bzim seçtiğimiz bizi temsil eden Vekiller fuhuş yapıosa .Ahlaki yapı çökmüş demektir .Bu insanlar Hertürlü davranışıyla topluma örnek olmaları gerekmezmi. Bu mudur emanete sahip çıkmak ATamızn pArtisindeki liderler birbirleyle yatıo.Bu mudur Çağdaş olmakkk.!!
Ve hala geridönmelim dönmemeli mi tartışması yapılıyor.İnsanda bİarz utanma arlanma olur ayıp beaa..
Sİzin Ar damarına TÜkürüym Torun Sahibi İnsanlar Yazıklar olsun..
Önceden parayı veren milletvekili oluyordu, artık başka şeyler verenleri de yapıyorlar. Onlar da beni, sizi, bizi yönetiyorlar. Baykal olarak düşÃ¼nünce kasetin ortaya çıkması yanlış ama ben geriye kalan Türk halkı ve Baykal'ın ailesi olarak düşÃ¼ndüğümde de kasetin ortaya çıkması gerekti. Yoksa biz nereden bilecektik Chp'den milletvekilliğine aday olmak için gereken kriterleri... Yoksa nereden bilecekti Baykal'ın karısı, çocukları babalarının bu yaşına rağmen uçkuruna sahip çıkamadığını...
Şu Vakit Gazetesini ergenekon, balyoz vs.. muhabbetlerinden dolayı günahım kadar sevmesem de Baykal'ın bu olayı, ortaya çıkarılmalıydı diye düşÃ¼nüyorum. Onlar muhakkak farklı planlar yapıp yayınlamış olsa bile...
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Oy cumhuriyetimin meşalesinde mangal yakan aslan kadınlar!
Oy geçit törenlerinde gericiliğin ahkamını parlatan eskitme laikler!
Oy kadınların susamlı can simitleri!
Oy dayanışmanın pembe yiğitleri!
Oy sandıklarına kurban olunacak zihni nasırlı prensesler!
Oy ki ne oyyy !
Hilafetin kaldırılmasına gözlerinizi dişi yuvalarından döndürerek kadınsal tempolar tutup, vefayı çıplak bırakan ahlakın kaldırıldığı bu zaaf senaryosuna boyun eğmek yakıştı mı size? Uygarlık diyerek parçaladığınız insanların kutsal çarşafından kadınlık onurunun üzerine serilen rütbeli aşk çarşafı daha mı uygar! Daha mı aydınlık? Bu çarşafı da parçalayıp mağdur olanın yanında sanatsal protestolar çeksenize..
Yuhlamalarınızı bu çarşafın üzerine desen desen döksenize.. Nerdesiniz? Medeniyet öyle mi? Hangi çarşaf daha medeni ey! Estetik dumurlar! Kadınlığını çarşafın altında asilleştiren inançlarını istediği gibi yaşamayı düstur edinmiş kadınlar mı medeni yoksa onurunu makamın papatya adamına yolduran bu zaafın çarşafı mı medeni? O ileriyi bir çırpıda gören gözlerinle iki çarşafa bir daha bak ve kalbinin adaletine güveniyorsan yırtmaya hevesli olduğun çarşafın kimin elinde kaldığını gör ve şaşırt beni!
Hani kadınsal dayanışma, hani modern kadın heykelinin yoluna pankartlarınızı döktüğünüz o güçlü kadın imajı toplansanıza Sayın Olcay için! Islık çalıp teneke diplerini yıpratsanıza! Yırtsanıza izbelik yerlerde aşk kiralayan modern arkadaşınızı!
Aşk çarşafına da siyah rozet taksanıza ve ezilmiş kadınların oyuna göz diksenize şimdi hadi! Bırakın Tanrı aşkına, Türk kadınlığının hoşaftan hikâyesini gözümüze sokup durmayı! Adil olun adil! İster kabul et ister etme içerde bir ahlak kulisi var ve biz o fısıldayışları duyduk maalesef! Kimsenin röntgenci tellalı değiliz fakat bu paçavra tiyatroya da sessiz kalışınız modern kadının komedisini rantçılığını gözler önüne sermiştir. Türk kadını da dizini kırıp pilav suyu beklemenin asaletini sizin örnek Türk kadını diye göstermeye çalıştığınız kadının gölgesine değişmeyecektir. Anlayacağınız çok aydınlık kadınlar asıl yırtılması gereken çarşafı görmezden gelmek, çağdaşlığınızı sakat bırakacak bir gafın ortaya çıkmasına vesile oldu.. Hadi hilafet kaldırıldı diyelim kaldıramadığınız onurun cenazesini savunacak kadar da köhne olmayalım azizim güldürmeyin bizi!
Konu neo-kimyager tarafından (16-05-2010 Saat 02:11 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı alıntıdır
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
çok güzell yazmıssın ağzna sağlıkk
baykal' ın istifa etmesinin sebebi seks kasedi çıktığı için olduğunu sanmıyorum. şu memlekette kimlerin çıkmadı ki..ama özel kalemi olan bi insanı nüfuzunu kullanarak milletvekili yapması çok daha utanç verici bi olaydır. istifa etmesinin sebebinin bu olduğunu düşÃ¼nüyorum yada bir ihtimal daha var bu video sadece uyarı niteliğindeydi. baykal farkedip istifa etti. ama en büyük korkum kurul toplandığında baykal aday olursa yine o seçilecek hem de aklanmış olacak!
Hem halktan nefret edip, halkı küçümseyip, halkın taleplerini görmezden gelip hem de seçim kazanmanız imkânsız.
buna katılmıyorumbaykal içinde bir zamanlar istifası imkansız nolursa olsun bırakmaz koltuğunu diyorlardı, gerçi istifaya sevindim ama zorla yapıldığı için CHP büyük kaybı olacak bence zamanında yeterince güçlü iken ki burdan kin ve nefretten beslenerek güçlendiği son bir kaç yılı katmıyorum, o zamanlarda bırakmayı bilseydi şu anda CHP başında tecrübesizlik aşamalarını atlatmış güçlü bir başkan olabilirdi, işin diğer bir acite yanı ise medyanın da işaret ettiği gibi baykalın kendi veliahtını kendi belirleme durumunun ortada olması burdan CHP içinden neden bir lider çıkmadığını çok rahat anlayabiliriz zaten çıkmayacaktırda, çünkü alt tabanı ve chp yönetimi farklı 2 parti gibi çok uçuk ve bağımsız hareket ediyorlar zaten bu yüzden değilmidir Baykal'ın komplo diye nitelendirdiği videosunun CHP içinden organize edilmiş olduğunun düşÃ¼nülmesi...
bir önceki iletim için , beğendiğinize sevindim ancak yazı alıntıydı ilk başta belirtmeyi unuttum sonrada editle belirttim. ama tıfıl kaldı
Yazı, ismi lazım değil ama, erkekleri utandıracak derecede "delikanlıca" yazabilen-konuşabilen bir bayana ait.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
geliyor baykal tekrar tahmin ettiğimiz gibi. vatana millete hayırsız olcak olsa da napalım belliydi.
İŞTE DENİZ BAYKAL?IN SON KARARI
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
Bu nasil bir yazidir oyle.CHP yuksek yargiyi,orduyu vs. temsil ediyormus ve bu kurum ve kuruluslar da halki sevmezmis,halkin politikadan uzak durmasini istermis.Bunu CHP mi istiyor acaba, yoksa AKP mi istiyor.Anani da al git diyen,kelle diyen,ciftcisine koylusune bagiran CHP miydi acaba.Hicbir gelismis dunya ulkesinde sucu kanitlayamadigin surece zanliyi oyle istedigin kadar goz altinda tutamazsin,hapse attiramazsin.Basbakana suikast,bakanlara suikast yapilacak diye kac kisiyi hapse gonderdiler.Kanit olarak da yer altindan cikanlar gosterildi. Gazeteler dogrulari yazdikca adamlara bastilar cezayi maliyeden.Ahmet Altan Cumhuriyetci Ataturkcuyum diye gecinir.Bunlar ikinci cumhuriyetci,Ataturkcu felan degil bu ve bunun gibiler.Sen halkin,devletin o kadar binasini,arsasini,fabrikasini sat,sen devleti sat bundan dolayi millet sana oy verince,deniz fenerine giden paralar alininca AKP guzel ama askeriye engelliler icin para topladiginda,bu parayi onca asker ailesine gonderildiginde,o kadar kisiye yardimda bulunuldugunda askeriye kotu oluyor.Suc bilgisizce,dusunmeden oy verip,sonra basbakan ananida al git dediginde,kdv ler arttirildiginda,zam ustune zam geldiginde yollara cikan,kendini yerden yere vuran insanlarda.iyi oluyor sizlere.Gerci sandiga gittiginde kime oy versen belki sonuc farkli yontemlerle ayni olacak ama en azindan boyle seni koruyan kollayan bir kimseye de dil atarsan ... Dedem bir soz soylerdi, Gavurun ekmegini yiyen kilicini sallarmis.Sana ekmek veren gavur bile olsa onu savunursun.Kendi cocugunun dugununde elektrik parasi devlete gitmesin diye sayaci kontrol edip, harcanan elektrigi kendi cebinden odeyen mantik nerde simdiki,mantik nerde acaba.Is biz genclerde bitiyor,iyi dusunmeliyiz diyecem ama bizde de pek is yok sanirim.Bilincsizce ben ulkucuyum diyen,ulku ocaklarindan cikmayan,zorla cagrilan lise ortaokul cocuklari,ben Ataturkcuyum deyip yakasinda rozetle gezip Ataturkun ilkelerini bile bilmeyen,ben dinciyim deyip ortalarda insanlarin en aciz yerlerinden vurmak,kandirmak...Sandiga giderken su parti mukemmel,herseyiyle ulkesini,vatanini dusunen diyen birisi varsa,cikip bana soylesin birisi.
Peki.
güzel yazı olmuş bunun dıışında şu konuya da değinmek istiyorum ben bir chp li olarak chp halkın partisi olmaktan çıktı malesef e sol olmadıgıda ortda enternasyonelden atıldı resmen deniz baykal iyi bir siyaset geçmişine sahip olabilir ama son yıllarda chp bu duruma geldiyse tek sorumlusu deniz baykal parti yi halktan uzaklastırdı ve etrafına hep kendi adamlarını getirdi parti içi demokrasi diye bişey bırakmadı insanlar yeni oluşumlara girmek zorunda bırakıldı yada partiden istifa etti yada ihraç edildi vs böyle bir mantık olmaz bu haliyle dahi chp yuzde 20 lerde oy aldı yapılan yanlıslara gore mukemmel bır oy bence hemde deniz baykala ragmen chp bu memlekette en az yuzde 50 yuzde 60 alması gereken bi parti herkese hitap etmeli ama gel görki hiçte öyle yapılmadı deniz baykalın gitmesine cok seviniyorum bu yuzden gidiş şekli tartışılır ama gitmesi mükemmel oldu ha yerine şimdi adam bulamıolar o ayrı mesele kılıçdaroglu aday oldu ama bence o vizyona sahip bi adam değil daha başlarkenden kıvırtmaya basladı once aday değilim dedi sona aday oldu niye nabız yokluoo arkadas sen o partide yıllardın naptın bos mu oturdun bilmimusun partinin durumunu ama yok başkanın lafına bakılıoo bence yine son anda başka bi aday gelmeli mevcut durum onu gösterioo deniz baykal dönmek istiyor dogru ama içinde bulundugu durum buna müsade edemeyecek duruma geldi şu an geri dönmesi söz konusu değil bence ha geri dönerse ne olur CHP BİTER...!
Ulusal Kriminal Burosu videodakilerin Baykal ve o bayan milletvekili olmadigini soyluyor.Kopya goruntulerden ya da yazilardan hicbir zaman kesin bir sonuca ulasilamaz bunlar nasil ulasti acaba.AKP nin ekmegine yag suren Baykal'a boyle bir komplo neden kurulmus olsun, bunun AKP tarafindan yapildigini dusunursek Kilicdaroglunun partinin basina gelme ihtimali ve bu durumun kendi oy oranlarini dusurecegini hesaplamadilar mi acaba.Yeterki birileri istesin, Turkiye'de hersey olur.Kimilerine ilac verilip oldurulur,kimilerine boyle komplolar kurulur... Karanlik bir ulkede yasiyoruz.
Peki.
tesekkuru ben etmemisimki bana niye soruyorsuno arada richard in yazisi vardi silinmis , ona tesekkur edilmis sanirim,
Peki.
Gandhi Kemal geliyor-mus,gorucez bakalim bu da mi fiyasko olacak.
Peki.
Bence değişen olmaz, o koltuğa onları halk getirmediği sürece bu böyle gider CHPiçerisinde akıllara durgunluk veren oyunlar dönüyor, gödünüz 1 ayda bırakmazdenen adamı istifa ettirdiler adama istifa et yeniden aday ol biz seni seçeriz diyerek hemde, adam bi anda kalakaldı sonrasında [ adam=olmamalıdır to baykal ama napalım) hayatta başkan olmaz denilen Kemal başkan oluyor, bu adamda bir başkan duruşu yok ki, ecevitin ölmeden önceki gibi çökük ezik bitkin yıpranmış duruyor, belli ki orda eğreti duruyor, e o zaman demek ki birilerinin omzunda geliyor, istediler mi onuda indirirler rahat rahat, ipler kimin elinde bilmiyorum ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinde olmadığı kesin...
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks