ahh ahh nerde o eski watçılaradamlar nerde kalcam, nasıl gitcem, işim nasıl,nerde yatcam,işten atarlarmı acaba beni diye endişe ederken şimdilerde ise görüyorum ki spor salonları sorulur olmuş
![]()
ahh ahh nerde o eski watçılaradamlar nerde kalcam, nasıl gitcem, işim nasıl,nerde yatcam,işten atarlarmı acaba beni diye endişe ederken şimdilerde ise görüyorum ki spor salonları sorulur olmuş
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
dimi azizimnerde disko bar var hangi cadde canli nerelere takılsak soruları artık değişti gidenlerde değişti demekki hocam daha gözü gönlü tok arkadaşlar gidio artık demekki ...! gerçi bu durumda istisna var adam sporsuz yapamıyomus öyle bir durum var yani önemli bir sorun onun için durum böyleyse ...
aynen öyle,,,kuşak değişiyor, artık ihtiyaçlar hiyerarşisindeki sıralamanın doygunluk oranı yukarılara doğru çıkıyor
tabi alışkanlık farklı bir olay, insan alıştığıu bir olayı bırakınca kötü oluyor,
umarım bulur arkadaş kendine uygun bi salon,,gerçi gidince bende arıcam ama bakalım inşallah bulurum ee 1 yıl sporsuz geçmez orda,,,
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
ahahah yardınız beni![]()
dostum bende içki yok sigara zaten yok, zamanında break dance yaptım fakat yaş geçince oda geçti, e barlardaki dıptıs dıptıs müzikleri beni açmıyor, gidersem en fazla yarım saat duruyorum ordada sıkılıyorum bide bara diskoya gidipte cola içme durumu var düşün, senin onun sigraya biraya verecegi parayı ben spor salonuna vericem anlıyacağın
nasıl fikir
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks