sorma ender ya son ay kırdık parayıama saglam calıstık..bende özledim cedarı ya enderr demiştide inanmamıstım
ya ne dicem arkadaslar son paycheckleri ulaştımı elinize veya bonuslar bilgisi olan war mı?
sorma ender ya son ay kırdık parayıama saglam calıstık..bende özledim cedarı ya enderr demiştide inanmamıstım
ya ne dicem arkadaslar son paycheckleri ulaştımı elinize veya bonuslar bilgisi olan war mı?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ahanda güle bak sencedar point seni ajan mı saldı buraya
bu arada bilomusun bende tekrar cp e gitme kararı alanlardanım seneye tekrar cp inş.
![]()
abi herkes burdaymış ya walla hiç takılmıodum bu forma ama artık takılmak lazım baksana . bende power towerdan Erdem nickten anlaşılmasa dieönümüzdeki sene maverick e talibim walla o nasıl bi ride dır öle ya walla en çok onları özlüyorum. bide tabii ryns a gidip 10 dolar verip akşama kadar çıkmamayı
![]()
hehe ben bu yaz wildwood moreys piers yolcusuym![]()
pamela![]()
yaa ben cedar pointe gitmeyi planlıyorum arkadaşlar da bu iş fuarında ya işveren beni kabul etmezse_?hani az çok ingilizcem var allah var karizmamda var ama adamlar ya işe almazsa_?
alır alır merak etme kımlerı kımlerı alıolar... pek karızmanla ılgılıı deıl ama guler yuzlu olman yeterlı zaten ıs gorusmesınde hawadan sudan seyler soruo 3 er kısılık gruplar halınde gorusmeye alınıosun yanına ıkı tane ıı ıng konusan bırını aldınmı sana sıra gelmez konusmaya, arada kaynarsın ımzayı atarsın) sahsen bnm ole oldu
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks