Work and Travel
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2. kez gidecekler için vize?..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozlemmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikilemde kalan arkadslara...

2. sehir disindaysan kargo ucretini oduorsn... vize randevunu sirketin degl kendin aliyorsan da pin ucretini oduyorsn..
    ben istanbul dışındaydım kargo ücreti ödemedim hatta şirkete belgeleri göndermede bile şirket karşıladı pin ücreti ödemedim vize randevusu kendim almadım drop box için randevu alınıyormu alınmıyormu bilmiyorum alınsaydı 20 doları isterlerdi zaten

kısaca şirkete ödediğim ücret artı sevis 35 dolar artı 131 dolar vize randevu ücreti ödediklerim sadece bunlar

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı sivilhava Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben istanbul dışındaydım kargo ücreti ödemedim hatta şirkete belgeleri göndermede bile şirket karşıladı pin ücreti ödemedim vize randevusu kendim almadım drop box için randevu alınıyormu alınmıyormu bilmiyorum alınsaydı 20 doları isterlerdi zaten

kısaca şirkete ödediğim ücret artı sevis 35 dolar artı 131 dolar vize randevu ücreti ödediklerim sadece bunlar

EGER SİRkET RANDEVUYU ALİYORSA PİN UCRETİ SİRkETE ODEDİGİMZ 35 DOLARİN İCİNDE SAYİLİYOR.BENİM DEMEk İSTEDİGİM SİRkET OLMADAN VİZE GORUSME RANDEVUNU SEN ALİRSAN O ZAMN ODUYORSN PİN UCRETİNİ.

kARGOYU DA DROP BOX OLARAk GONDERDİGİNDE kARGO UCRETİ ODEMEDİN Mİ PASAPORTUN FALAN NASL GİTTİ
    Her ne yaşıyorsan,seni öldürmediği müddetçe, güçlü kılar.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozlemmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EGER SİRkET RANDEVUYU ALİYORSA PİN UCRETİ SİRkETE ODEDİGİMZ 35 DOLARİN İCİNDE SAYİLİYOR.BENİM DEMEk İSTEDİGİM SİRkET OLMADAN VİZE GORUSME RANDEVUNU SEN ALİRSAN O ZAMN ODUYORSN PİN UCRETİNİ.

kARGOYU DA DROP BOX OLARAk GONDERDİGİNDE kARGO UCRETİ ODEMEDİN Mİ PASAPORTUN FALAN NASL GİTTİ
    drop box da pin ücreti 20 dolar ödenmiyo benim bildiğim birde 35 dolar sadece sevis için

konsolosluğa kargoyu direk ben kendim göndermedim şirket gönderdi konsolosluğa belgelerimi pasaportu fln ve bunun içinde herhangi bi ücret talep etmedi benden

hımm acentamada belgelerimi gönderirkende herhangi bi kargo ücreti ödemedim tamammen kendileri karşıladılar mng ile anlaşmaları vardı şirket hesabına yolladım kargoyu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)