how i met your mother dizi setinin nerde oldugunu bilen varmı arkadaşlar ? gidince orayada gitmek isityorum![]()
how i met your mother dizi setinin nerde oldugunu bilen varmı arkadaşlar ? gidince orayada gitmek isityorum![]()
Dizinin büyük bir bölümünün çekildiği McLarens Bar New York da bir yerlerde amaBen de inanılmaz derecede o bara gitmek istiyorum yaa =)
mclaren's manhattende olabilir sankim
helecan küpü
Aslinda oyle bi bar yok. Dizi studyoda cekiliyor. Ama Mclaren'e cok benzeyen bi bar var. Dizinin yapimcilari normalde devamli McGee's pub da takiliyormus. Cok begendikleri icin burayi kopyalamislar
Mclaren ismi de dizideki Carl isimli oyuncunun soyadiymis.
McGee's in sitesi McGee-s Pub & Restaurant - Home
240 West 55th Street
Sometimes memories can kill...
Stüdyoda derken hollywood damı acaba??
çok güzel bir dizi herkesin izlemesinin tavsiye ederim hele barney:P
aynen öle bi bar yokstüdyo çekimi saatlerce new york sokaklarında o barı arayanlar olmuş
hep aklımdan geçen başlığı görünce çook sevindim yaa yok mudur şimdi barney i görme şansımız hiç ya da diziyle ilgili herhangi bişeyi![]()
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
Barney'in cinsel tercihini öğrenince bir an şok olmuştum, sonradan bir kez daha anladım ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bıldıgım kadarıyla mclaren bar calıfornıada studyoda cekılıyor
P.S rise'nfall avatarın ve ımzan mukemmel
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
Dizinin çekildiği setin tam adresi alttadır.
"20th Century Fox Studios - 10201 Pico Blvd. Century City Los Angeles California USA"
Çok Teşekkürler, peki izlemek, resim çektirmek vs. için sete girebilirmiyiz acaba?
Sometimes memories can kill...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks