# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
iPhone dedigin satilirmi yaabu destegi cekme olayi olmasaydi gps alip wattada kullanmaya devam edecektim ama zaten bi sure sonra bunlar hicbirseyi desteklemeyecekler :/ gittigi yere kadar artik... Yapacak birsey yok
yenisine karsi bi beklentim var sanki alabilecekmisim gibi
![]()
Bu sitede 3gs 32gb lık unlockediphone u 400$ a satıyolar amerikadada baya kullanılan bi siteymiş bilen yada daha önce kullanmış olan varmı?
http://www.zwee.com
WIndows'un artik xp yi desteklemeyecegi gibi birsey. Xp ile alakali gelistirme falan yapmayacaklar manasinda. (guvenlik falan)
Bundan sonra yapilan versiyonlar, oyun, program vb. seyler iphone 2gde calismayabilir manasinda. yoksa iphone 2g'ni 100 yil gecsede kullanirsin (: Ki su anda 2g yi bile destekleyen milyonlarca program/oyun var.
Zaten bu dakkadan sonra kimsenin 2g alacagini sanmam. Alan herkes 3g yada s alir.
Sometimes memories can kill...
Destek cekme dedigim artik 2g ler yeni cikacak versiyonlari kullanamayacaklar malesef :/ zaten apple bunu her cihazinda yapiyor politikalari olmus adamlarin... 2.0 versiyonunda 2glerde tam ozellik verdi 3.0 da yarim ozellik verdi simdi 4.0 versiyonu 2g ler desteklemiyor yani yukleyemeyecekler 4.0 i :/ 3g lere 4.0 versiyonu yarim ozellik getiriyor muntelemelen seneye 5.0 cikinca artik 3g lerde yukleyemeyecek... Ama oyle bir sey ki kullandigimiz programlarin hepsi son versiyona gore yapiliyor :/ mesela en basitinden facebook uygulamasini 2.0 versiyon calistirmiyor artik :/ yani 2g lerin cok zamani kalmadi :/ biyerden sonra cogu uygulamayi calistiramayacak versiyon yukseltin demeye baslayacak malesef :/ umarim dev team vs bi yolunu bulur 2g icin bizde gecebiliriz 4.0 a :/
2g lerin sadece yeni surumleri desteklememesi dogal ama hicbir program calistiramayacak hale gelmesi sacmalik olur.. bir suru para ver telefon al 2 sene somra kullanama..su an ki telefonum 4 seneyi gecti..bu telefonu ancak bi iphone alince birakmak istiyorum..tabi o iphone u da olabildigince kullanmak![]()
Bence bu konuda kimse iphone'a laf soyleyemez. 2g cikali 3 yil oldu. 2g zaten bircok ozellik bakimindan kisitli bi telefondu ilk tur oldugu icin. 3 yil icinde 2g ile uyumlu oyun/program/uygulama vb. milyondan fazla sey cikti. Bu kadar kisisellestirilebilir ozelligi baska hic bi telefon saglamiyor. SAglasa bile bu kadar farkli seyi en az 10 yilda saglardi.
Suan piyasada olan 3gs lerin versiyonunu bile kullanabiliyorsun. Ama 4g ile uyumlu olmasi beklenemez. Belki bi cok yonden uyumlu yaparlar yeni crackli surumu cikar ama 4g nin sisteminin 2 g ye oturtulmasi anlamsiz olur.
Nokia 3310 a N97nin versiyonunu yuklemek gibi birsey istegimiz![]()
arkdaşlar ben abd ye gıderken telımı goturmeyı dusunmuyorm cunku 3g deıl ve orda çekmıyomus hatlar sanırım 3 g olmayanlar bu yuzden gıttıkten sonra 1 hafta ııcınde fılan ıphone 3gs rb urun almak ıstıyorum daha uygun fıyatta oldugu ıcın ne dıosunuz almalımıyım
3g uyumlu degilse goturmenin bir anlami yo tabiki..ordan 3 gs alip 1-2 tane hem orda kullan hmde buraya gelince kirdir
S-pectacular
Konu manhattan tarafından (29-04-2010 Saat 09:14 PM ) değiştirilmiştir.
Abi zaten 30$lik hat alirsan yaninda bedava nokia falan veriyorlar. 40-50$ a kapakli samsung'lar vardi hehralde.
Yerinde olsam n95 i burda satardim, hic tel getirmezdim yanimda. Abd de bedava teli kullanirsin, donmeye yakin iphone yada hangi teli almak istiyorsan onu alip donersin.
Mesela T-mobile alacaksan Unsupported Browser
At&t alacaksan Cell Phones & Devices - Wireless from AT&T bunlardan birini secebilirsin.
Peki kontrat olayı nasıl olacak, gelirken kapatmamız gerekecek hattı ceza parası ödemeyecekmiyiz herhangi bir yaptırımları yokmudur bu adamların?
Prepaid telefonlar için bir şey gerekmez. Gidip marketten alırsın, kullanmaya başlarsın. Bakiyesi de içinde olur. 20-30-50 .. dolarlık kartları olur bunların kontör misali.. Walmartlarda bulabilirsiniz...
Numaranız da telefonda yazar..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Allah Allah 50 dolara alacağız telefonu mesela ne kadarlık credi olacak?
Genelde aldığın fiyat kadar kredi olur ama bazı telefonlarda biraz fark vardı sanırım. Misal ben net10 kullandım, nokia 2600dı sanırım telefonun modeli. 30 dolara aldım, 30 dolar kredi vardı. Ondan sonra bitince kart alıyorsun, kontör gibi..
anladım peki ücretlendirme nasıl_
SMS yollamak veya almak 10 cent (Türkiyedeki telefonlara yollamak da dahil)
Amerika numaralarıyla konuşmanın dakikası 10 cent (Aransan da arasan da ödüyorsun)
Türkiyeyi aramanın dakikası 15 cent (yine aransan da arasan da ödüyorsun, o yüzden aramak daha mantıklı, evdekilere masraf yapmamış olursun)
Bunlar Net10 için geçerli.. Bu arada Türkiye'de sadece sabit hatlar aranıyor. İstanbul dışı aranmadığı yazıyor sitesinde ama aranıyor.. Gsmlere sadece sms gönderebilirsiniz..
http://www.turkishwat.net/haberlesme...ri-cevabi.html
Garip arasakda aransakda bizden credi düşecek yani![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks