Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 121 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Iphone 3g S almak

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ibo123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar iphone konusunda merak ettiklerinize cevap verebilirim 2g/3g/3gs/ipad ne olursa sorabilirsiniz... iphone almak isteyenlere acele etmemesini öneririm 22 haziranda apple wwdc var. bu ay içinde 4.0 osx tanıtılıp beta sürümleri 3g/3gs için yayınlandı muhtemelen 22sinde yeni iphone çıkacak 4.0 full sürümü kullanacak... buzamana kadarki versiyonlar bi şekilde unlock edildi redsnow blackrain vs. ama bu son sürümle ilgili henüz birşey diyemiyor kimse oyüzden ben bekleme taraftarıyım.
    Evet söylemeyi unuttum onu Haziranda gelecekmiş diye biliyorum heryerde kontratsız satılacak ve biraz daha ucuz olacak. Beklemekte bencede yarar var alırsam zaten Eylül gibi alırım.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Evet söylemeyi unuttum onu Haziranda gelecekmiş diye biliyorum heryerde kontratsız satılacak ve biraz daha ucuz olacak. Beklemekte bencede yarar var alırsam zaten Eylül gibi alırım.
    Doğru diyosun Ozamana kadar jailbreak falanda çıkmış olur hem Yükleriz crackli programlarımızıda bedavaya oooh

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar iphone konusunda merak ettiklerinize cevap verebilirim 2g/3g/3gs/ipad ne olursa sorabilirsiniz... iphone almak isteyenlere acele etmemesini öneririm 22 haziranda apple wwdc var. bu ay içinde 4.0 osx tanıtılıp beta sürümleri 3g/3gs için yayınlandı muhtemelen 22sinde yeni iphone çıkacak 4.0 full sürümü kullanacak... buzamana kadarki versiyonlar bi şekilde unlock edildi redsnow blackrain vs. ama bu son sürümle ilgili henüz birşey diyemiyor kimse oyüzden ben bekleme taraftarıyım.
    4.0 da cracklenir. Aldigimiz eski iphone'lara yukleriz
    Sometimes memories can kill...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.0 da cracklenir. Aldigimiz eski iphone'lara yukleriz
    2g var bende 3.1.3 de kaldı artık apple sağolsun 2g lere destek vermiyormuş bundan sonra :@ dev team el atsa bu işe süper olcak

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

2g var bende 3.1.3 de kaldı artık apple sağolsun 2g lere destek vermiyormuş bundan sonra :@ dev team el atsa bu işe süper olcak
    bende de bi tane 2g var .3.1.3 kullaniyorum. Gerci uygulama hicbirsey yuklemedim. Teli sadece sinavlarda kopya cekmek icin kullaniyorum FInaller bitsin satacagim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

iPhone dedigin satilirmi yaa bu destegi cekme olayi olmasaydi gps alip wattada kullanmaya devam edecektim ama zaten bi sure sonra bunlar hicbirseyi desteklemeyecekler :/ gittigi yere kadar artik... Yapacak birsey yok yenisine karsi bi beklentim var sanki alabilecekmisim gibi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu sitede 3gs 32gb lık unlockediphone u 400$ a satıyolar amerikadada baya kullanılan bi siteymiş bilen yada daha önce kullanmış olan varmı?

http://www.zwee.com

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Al Capone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sitede 3gs 32gb lık unlockediphone u 400$ a satıyolar amerikadada baya kullanılan bi siteymiş bilen yada daha önce kullanmış olan varmı?

ZWEE - Cheap Electronics & Gadgets, Deals, Offers and Video Reviews.
    bu site kuvvetle muhtemel scam hocam güven vermiyor.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

iPhone dedigin satilirmi yaa bu destegi cekme olayi olmasaydi gps alip wattada kullanmaya devam edecektim ama zaten bi sure sonra bunlar hicbirseyi desteklemeyecekler :/ gittigi yere kadar artik... Yapacak birsey yok yenisine karsi bi beklentim var sanki alabilecekmisim gibi
    bu destek cekme olayi nedir bi aciklar misin? kullanam1yor musun iphone unu? yeni sürüm cikinca k1rk1ramiyr musun?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı OceanSoul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu destek cekme olayi nedir bi aciklar misin? kullanam1yor musun iphone unu? yeni sürüm cikinca k1rk1ramiyr musun?
    WIndows'un artik xp yi desteklemeyecegi gibi birsey. Xp ile alakali gelistirme falan yapmayacaklar manasinda. (guvenlik falan)

Bundan sonra yapilan versiyonlar, oyun, program vb. seyler iphone 2gde calismayabilir manasinda. yoksa iphone 2g'ni 100 yil gecsede kullanirsin (: Ki su anda 2g yi bile destekleyen milyonlarca program/oyun var.

Zaten bu dakkadan sonra kimsenin 2g alacagini sanmam. Alan herkes 3g yada s alir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Destek cekme dedigim artik 2g ler yeni cikacak versiyonlari kullanamayacaklar malesef :/ zaten apple bunu her cihazinda yapiyor politikalari olmus adamlarin... 2.0 versiyonunda 2glerde tam ozellik verdi 3.0 da yarim ozellik verdi simdi 4.0 versiyonu 2g ler desteklemiyor yani yukleyemeyecekler 4.0 i :/ 3g lere 4.0 versiyonu yarim ozellik getiriyor muntelemelen seneye 5.0 cikinca artik 3g lerde yukleyemeyecek... Ama oyle bir sey ki kullandigimiz programlarin hepsi son versiyona gore yapiliyor :/ mesela en basitinden facebook uygulamasini 2.0 versiyon calistirmiyor artik :/ yani 2g lerin cok zamani kalmadi :/ biyerden sonra cogu uygulamayi calistiramayacak versiyon yukseltin demeye baslayacak malesef :/ umarim dev team vs bi yolunu bulur 2g icin bizde gecebiliriz 4.0 a :/

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

2g lerin sadece yeni surumleri desteklememesi dogal ama hicbir program calistiramayacak hale gelmesi sacmalik olur.. bir suru para ver telefon al 2 sene somra kullanama..su an ki telefonum 4 seneyi gecti..bu telefonu ancak bi iphone alince birakmak istiyorum..tabi o iphone u da olabildigince kullanmak

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

2g lerin sadece yeni surumleri desteklememesi dogal ama hicbir program calistiramayacak hale gelmesi sacmalik olur.. bir suru para ver telefon al 2 sene somra kullanama..su an ki telefonum 4 seneyi gecti..bu telefonu ancak bi iphone alince birakmak istiyorum..tabi o iphone u da olabildigince kullanmak
    i teknolojisi seni her zaman kısıtlıyor ,
    diğer telefon yada bilgisayarlarla senkronizasyonda her zaman bir sıkıntı yaşarsın.
    Bir alternatifin olmadığı için de bir kaç sene sonra iphone unu değiştirmek zorunda kalırsın

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bence bu konuda kimse iphone'a laf soyleyemez. 2g cikali 3 yil oldu. 2g zaten bircok ozellik bakimindan kisitli bi telefondu ilk tur oldugu icin. 3 yil icinde 2g ile uyumlu oyun/program/uygulama vb. milyondan fazla sey cikti. Bu kadar kisisellestirilebilir ozelligi baska hic bi telefon saglamiyor. SAglasa bile bu kadar farkli seyi en az 10 yilda saglardi.

Suan piyasada olan 3gs lerin versiyonunu bile kullanabiliyorsun. Ama 4g ile uyumlu olmasi beklenemez. Belki bi cok yonden uyumlu yaparlar yeni crackli surumu cikar ama 4g nin sisteminin 2 g ye oturtulmasi anlamsiz olur.

Nokia 3310 a N97nin versiyonunu yuklemek gibi birsey istegimiz

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkdaşlar ben abd ye gıderken telımı goturmeyı dusunmuyorm cunku 3g deıl ve orda çekmıyomus hatlar sanırım 3 g olmayanlar bu yuzden gıttıkten sonra 1 hafta ııcınde fılan ıphone 3gs rb urun almak ıstıyorum daha uygun fıyatta oldugu ıcın ne dıosunuz almalımıyım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

3g uyumlu degilse goturmenin bir anlami yo tabiki..ordan 3 gs alip 1-2 tane hem orda kullan hmde buraya gelince kirdir
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdaşlar ben abd ye gıderken telımı goturmeyı dusunmuyorm cunku 3g deıl ve orda çekmıyomus hatlar sanırım 3 g olmayanlar bu yuzden gıttıkten sonra 1 hafta ııcınde fılan ıphone 3gs rb urun almak ıstıyorum daha uygun fıyatta oldugu ıcın ne dıosunuz almalımıyım
    3g olmayan tellerde cekiyor abd de.

Benim bildigim 1900 mhz calisma frekansini destekleyen her telefon abd de calisir. Telefonun calisma frekansini ogrenmek icin de herhangi bi siteyi acip bakabilirsin.
    Konu manhattan tarafından (29-04-2010 Saat 09:14 PM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

3g olmayan tellerde cekiyor abd de.

Benim bildigim 1900 mhz calisma frekansini destekleyen her telefon abd de calisir. Telefonun calisma frekansini ogrenmek icin de herhangi bi siteyi acip bakabilirsin.
    ya işte bende n95 var fakat bunu goturmek ıstemıyorum burda satıcam.bıde samsung sgh b310r die bi tel var uyduruk bısı bunu goturuyum dıorum ama bulamadım kaç mhz oldugunu

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya işte bende n95 var fakat bunu goturmek ıstemıyorum burda satıcam.bıde samsung sgh b310r die bi tel var uyduruk bısı bunu goturuyum dıorum ama bulamadım kaç mhz oldugunu
    Abi zaten 30$lik hat alirsan yaninda bedava nokia falan veriyorlar. 40-50$ a kapakli samsung'lar vardi hehralde.

Yerinde olsam n95 i burda satardim, hic tel getirmezdim yanimda. Abd de bedava teli kullanirsin, donmeye yakin iphone yada hangi teli almak istiyorsan onu alip donersin.

Mesela T-mobile alacaksan Unsupported Browser

At&t alacaksan Cell Phones & Devices - Wireless from AT&T bunlardan birini secebilirsin.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Abi zaten 30$lik hat alirsan yaninda bedava nokia falan veriyorlar. 40-50$ a kapakli samsung'lar vardi hehralde.

Yerinde olsam n95 i burda satardim, hic tel getirmezdim yanimda. Abd de bedava teli kullanirsin, donmeye yakin iphone yada hangi teli almak istiyorsan onu alip donersin.

Mesela T-mobile alacaksan Unsupported Browser

At&t alacaksan Cell Phones & Devices - Wireless from AT&T bunlardan birini secebilirsin.
    wayy iyimiş bu ya bunu gıder gımez alabılıyoruz dımı yanı başka bısıye gerek yok ve bunu orda nerelerden alabılıyoruz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Peki kontrat olayı nasıl olacak, gelirken kapatmamız gerekecek hattı ceza parası ödemeyecekmiyiz herhangi bir yaptırımları yokmudur bu adamların?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Prepaid telefonlar için bir şey gerekmez. Gidip marketten alırsın, kullanmaya başlarsın. Bakiyesi de içinde olur. 20-30-50 .. dolarlık kartları olur bunların kontör misali.. Walmartlarda bulabilirsiniz...

Numaranız da telefonda yazar..
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı m3lijh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki kontrat olayı nasıl olacak, gelirken kapatmamız gerekecek hattı ceza parası ödemeyecekmiyiz herhangi bir yaptırımları yokmudur bu adamların?
    Prepaid zaten kontratsiz telefon demek. Kapatmana falan gerek yok. Bakiyen kadar konusursun. Donerkende telefonu istersen cope at, istersen yaninda getir

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Allah Allah 50 dolara alacağız telefonu mesela ne kadarlık credi olacak?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Genelde aldığın fiyat kadar kredi olur ama bazı telefonlarda biraz fark vardı sanırım. Misal ben net10 kullandım, nokia 2600dı sanırım telefonun modeli. 30 dolara aldım, 30 dolar kredi vardı. Ondan sonra bitince kart alıyorsun, kontör gibi..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

anladım peki ücretlendirme nasıl_

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

SMS yollamak veya almak 10 cent (Türkiyedeki telefonlara yollamak da dahil)
    Amerika numaralarıyla konuşmanın dakikası 10 cent (Aransan da arasan da ödüyorsun)
    Türkiyeyi aramanın dakikası 15 cent (yine aransan da arasan da ödüyorsun, o yüzden aramak daha mantıklı, evdekilere masraf yapmamış olursun)

Bunlar Net10 için geçerli.. Bu arada Türkiye'de sadece sabit hatlar aranıyor. İstanbul dışı aranmadığı yazıyor sitesinde ama aranıyor.. Gsmlere sadece sms gönderebilirsiniz..

http://www.turkishwat.net/haberlesme...ri-cevabi.html

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Garip arasakda aransakda bizden credi düşecek yani

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı m3lijh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garip arasakda aransakda bizden credi düşecek yani
    evet Sevmedigin biri varsa 10$a 1000 mesaj kampanyasina uye ol Devamli mesaj at

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

evet Sevmedigin biri varsa 10$a 1000 mesaj kampanyasina uye ol Devamli mesaj at
    Güzel fikir. Yaptın galiba

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)