ne olursa olsun idam deiğilde ömür boyu hapis taraftarıyım ben, can almak kula düşmez. diyorum ve bu sevimsiz konuya başka mesaj atmamayı düşÃ¼nüyorum![]()
ne olursa olsun idam deiğilde ömür boyu hapis taraftarıyım ben, can almak kula düşmez. diyorum ve bu sevimsiz konuya başka mesaj atmamayı düşÃ¼nüyorum![]()
ben de aynen...şimdi diyelim ki adam 4kişiyi öldürdü..biz de adamı yargıladık idam ettık..sonuçta 4+1=5 kişi ölmüş oldu en azından 1 kişiyi kurtaralım telef olmasın....
neden bu kadar cok iciyorsun ? Sarap damarlarindan eksik olmuyor . Gunun birinde beynin bir el bombasi gbi patlayack . Kuvvetli bir iraden var.. İrade güç demektir.. Evet işte buna güç denir.. Bu yüzden mi bizden korkuyorlar.. Onlar istediğimiz gibi gebertebildiğimiz için korkuyorlar.. Onları öldürme hakkında sahip olduğmuz içij bizden korkuyorlar.. Suç işleyen birini cezalandırabiliyoruz.. Adamı öldürtüp kendimizi iyi hissedebiliyoruz.. Aslında buna güç denmez.. Adelet denir.. Güç farklıs bişeydir.. Öldürme yetkisine sahip olup da öldürmüyorsan güçlüsündür.. Demek sence güç bu.. İşte güç bu.. Güç buna denir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks