Work and Travel
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Büyükelçilikten Work And Travel hakkında 'Kunta Kinte' iddiaları üzerine açıklama.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ben 2008 yazında oradaydım beni köle gibi çalıştıramazsınız dedim Sponsor şirket işi bırakırsan vizeni iptal ettiririz yakalandığın yerde sınır dışı edilirsin dedi. Şimdi soruyorum sizlere ben o gün orada bir Amerikalı ile eşit şartlarda mıydım ? Work and Trouble modern köleliktir 4500 dolardan fazla para harcadım orada kazandığım anca orada karnımı doyurmaya yetti ben 4500 dolara zaten 3 ay orada geçinirim ne diye bide kölelik yapayım ki alın turist vizesini gidin.Ve o gün için ben türk watçı ların içinde şanslı sayılabilirdim florida da miami de kumsalda günlerce yatan iki gözü iki çeşme Türkiye ye dönenler vardı Konsolosluk eğer takip ediyorduysa orda mağdur olan gençlere bir iş bulsaydı

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı fastdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 2008 yazında oradaydım beni köle gibi çalıştıramazsınız dedim Sponsor şirket işi bırakırsan vizeni iptal ettiririz yakalandığın yerde sınır dışı edilirsin dedi. Şimdi soruyorum sizlere ben o gün orada bir Amerikalı ile eşit şartlarda mıydım ? Work and Trouble modern köleliktir 4500 dolardan fazla para harcadım orada kazandığım anca orada karnımı doyurmaya yetti ben 4500 dolara zaten 3 ay orada geçinirim ne diye bide kölelik yapayım ki alın turist vizesini gidin.Ve o gün için ben türk watçı ların içinde şanslı sayılabilirdim florida da miami de kumsalda günlerce yatan iki gözü iki çeşme Türkiye ye dönenler vardı Konsolosluk eğer takip ediyorduysa orda mağdur olan gençlere bir iş bulsaydı
    Bu şartlar altında döndükten sonra ne yaptın?
    Şirketini yada sponsorunu konsolosluğa şikayet ettin mi?
    Dava açtın mı yada tüketici mahkemesine başvurdun mu?

Yoksa sadece lanet olsun wat'a diyerek mi yetindin

BannedUser
    Guest

sanki herkes sorun mu yasıyor. neden peki memnun olanlar yazılmamıs haberde. gidenler neden sorun yaşamıs bunların nedenleri ne neden bunla yok.

şimdi bu haberin çıkıs nedenini en iyi ben bilirim ama açıklamam. habere bakarsanız zaten art niyetli direk watı kötüleme amaçlı.

işte bende diyorum ki 2 sene gittim süperdi çok para kazandım. ee şimdi ne olacak. önemli olan bu sorunları yaşayanlardan ders almak. hemen bi şirketin kapısını çalıp ya ben cankurtaran olacagım ben limonata satacagım dememek lazım sana ne uygunsa onu secmelisin. adam hayatında bakkala gidip ekmek almamıs abd gidip para kazanmak istiyo orada az biraz ezilince ağlamaya başlıyor. yok köle gibiyiz falan. tr de bu durum farklımı bende fabrikada calıstım ayda 500 lira asgari ile calışanlar var.

kalacak yer yok. yemek bulamıyoruz falan filan. arkadaslar iyi arastırın wat şakaya eğlenemeye gelmez. burada eşeğini sağlam kazıga bağla orda gez dolaş.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)