ben çok araştırdım campus ile gidecektim son anda bir arkadaşın tavsiyesiyle birde campus dekilerin maillerime cevap bile yazmaması msn iletilerime cevap vermemesi sonucu ut ye yazıldım gerçi sonradan campus sitesinde aşırı yoğunluk var mail/msn cevap yazamıyoruz yazmışlardı ama ben napayım arkadaşım dedim.
şimdiye kadar olan izlenimim oldukça olumlu evrakların gönderilmesinde yada zamanlamada sorun yaşamadım iş şözleşmesinden iki hafta sonra ds geldi diye mail attılar bir hafta sonrada bana ulaştı iş seçimini united towers üzerinden yapmıyorsunuz ciee sitesinden kullanıcı adı ve şifre ile girip online olarak işleri görebiliyor ve başvurabiliyorsunuz yani bu kısımda ut ile hiç bir alakanız olmuyor.yanlız alaska işlerini bu site üzerinden göremiyorsunuz o zaman direk ut ile temasa geçmeniz lazım bu gerçekten biraz sıkıntılı ve uzun zaman alabiliyor bana ocean beauty kodiak hatta ayarlayabilirse ocean beauty naknek fabrikalarına yerleştireceklerini söylemişlerdi hatta ben ısrarla bu iki fabrikadan birini istemiştim ama geç kaldığım için bu fabirakalara yerleştiremediklerini söylediler ve beni westen alaska fisheries isimli fabrikaya yerleştirdiler fabrika hakkında gayet olumlu bilgiler alıncada itiraz etmedim iş sözleşme tarihlerini yanlış gönderdiler değiştirin dedim fabika özellikle böyle gönderiyor değştirmiyor ama sorun olmaz falan dediler benimde umurumda olmadığı için imzaladım.
yani alaska düşünüyorsanız ut çok fazla tavsiye etmiyorum gerçekten iş seçiminde falan sorun çıkabiliyor ama diğer aşamaların hiçbirinde gecikme yada başka bir sorun yaşamadım abd içi işleri zaten ciee sayfasından seçtiğiniz için iş seçimindede sorun yaşayacağınız sanmıyorum birde erken başvuru her şirket için önemli geç kalırsanız şirketler çok yoğun oluyor maillere aynı gün cevap almak çok zorlaşıyor.en güzeli hiç yalan falan söyleyip oyalamaya çalışmadılar burada başka bir firmayla giden arkadaşım var çocuğu kaç aydır oyalıyorlar hala iş bile seçemedi sürekli yeni işler gelecek diye oyalıyorlar geçende bir tane iş dayatmışlar bu son iş bunu seç diye meksika sınırında housekeeper yapacaklar adamı

bunları görünce kendi firmamı baya tuttum valla.
kargo olayına gelince valla bana ups ile evrak yolluyorlar sürat kargo falan gelmedi hiç.
Bookmarks