Work and Travel
Sayfa 6 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 234567 SonuncuSonuncu
Toplam 198 adet sonuctan sayfa basi 151 ile 180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Six Flags Fiesta , Texas

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

karainci benim ds em neden gelmedi bende çok merak ediyorum...şirkete sorduğumda gelecekti de izlanda daki yanardağın patlamasından ötürü uçuşlar iptal edildiği için ondan geç kaldı gibi bir bahane uydurdular...o yüzden yarın ds belgesi ve vize için tekrar arayıp soracağım ..ona göre parayı yatırmayı düşÃ¼nüyorum...
    uçak bileti muhabbetine gelince de şirket bize haber vermeden uçak biletini alma dedi...sanırım grup halinde halledecek bizim şirkette...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

orada yapılacak olan oryantasyona zamanında gıdebılemk ve oradakı ınsanlara kolaylık olması icin bızıde gruplar halınde yollamak ıstıyorlar. muhtemelen sırketın o yuzden bızden habersız alma bıletını demıstır. bırde sıkretın hangısı?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ohh bee sonunda bugün aradılar geldi dediler...vizemde kesinleşir umarım artık...ayrıca bu saatten sonra vizemin kabul edilmemesi gibi birşey olmaz değil mi arkadaşlar...
    şirket ismi vermek yasak diye biliyorum bu forumda...ama şöyle söyleyeyim sen anla artık karainci...türkiye de ilk wat ı biz başlattık diyen şirket yada vakit kelimesinin eş anlamlısı olan bir kelimeyle çok benzer ismi olan şirket... umarım anlatabilmişimdir...
    )

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaslar bugun six flags fiesta texas costumer service e mesaj attim su oryantasyonlar hakkinda cevap gelince(1 is hafta icinde) buradan haber veririm. bu arada @roxalene sen de mesaj atmistin cevap gelmedi mi?
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bugün itibariyle 10 gün oldu ama hala ne sponsordan ne de işverenden herhangi bir mail gelmedi. Bu saatten sonra da döneceklerini sanmıyorum açıkcası. Dün bizim şirket mail attı işverene haziran 12 de orada olsak oryantasyon konusunda problem olur mu diye. Ona göre bilet alacağız biz de. Tüm olasılıkları hesaplayıp milyon tane bilet rezervasyonu yaptık işverenin cevabını bekliyoruz almak için. Zaten yapabildiğimiz bir şey yok şimdilik, işte biz de bol keseden rezervasyon yapıp duruyoruz Sen naptın bileti bu arada aldın mı?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı CaRPeDieMBRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohh bee sonunda bugün aradılar geldi dediler...vizemde kesinleşir umarım artık...ayrıca bu saatten sonra vizemin kabul edilmemesi gibi birşey olmaz değil mi arkadaşlar...
    şirket ismi vermek yasak diye biliyorum bu forumda...ama şöyle söyleyeyim sen anla artık karainci...türkiye de ilk wat ı biz başlattık diyen şirket yada vakit kelimesinin eş anlamlısı olan bir kelimeyle çok benzer ismi olan şirket... umarım anlatabilmişimdir...
    )
    öyle bir şifrelemişsin ki şirketin adını ben eş anlamını aldım olmadı tersini aldım, harfleri değiştirdim ama yine de benim şirketin dolayısi ile de karaincinin de şirketinin adına benzetemedim. Demek Türkiye de Wat'ı ilk kez başlatan bir çok şirket varmış Forumda şirket ismi vermek yasak olduğundan ben şöyle söyleyeyim, bizim şirket forumun anasayfasına girdiğinde en tepede top 7 istatistiklerin hemen üstünde reklamı olan şirket, ismi böyle mavilikırmızılı.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Roxelanne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün itibariyle 10 gün oldu ama hala ne sponsordan ne de işverenden herhangi bir mail gelmedi. Bu saatten sonra da döneceklerini sanmıyorum açıkcası. Dün bizim şirket mail attı işverene haziran 12 de orada olsak oryantasyon konusunda problem olur mu diye. Ona göre bilet alacağız biz de. Tüm olasılıkları hesaplayıp milyon tane bilet rezervasyonu yaptık işverenin cevabını bekliyoruz almak için. Zaten yapabildiğimiz bir şey yok şimdilik, işte biz de bol keseden rezervasyon yapıp duruyoruz Sen naptın bileti bu arada aldın mı?
    daha bileti almadim haftasonu almayi dusunuyorum.bu arada gecen sene san anotnio fiesta texasda calisan onur adinda bir arkadas buldum ondan aldigim bilgiye gore oryantasyonlar pazartesi ve carsamba yapiliyor sali gunude ssn alinmaya gidiliyormus.bunun icin hafta sonu oraya varmak bizim acimizdan ise erken baslamak icin faydali olacakmis.ama bu gecen sene boyleydi bakalim bu senede boylemi bunu zaman gosterecek

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

karainci özel msj atmış öğrendim sizin şirketi...farklı şirketlerle gidiyormuşuz..demek ki bay bir şirket öğrenci yolluyor fiesta texas a...bu arada arkdaşlar sizdende 30 nisan a kadar 550 dolar yatırmanızı istediler mi...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

karainci özel msj atmış öğrendim sizin şirketi...farklı şirketlerle gidiyormuşuz..demek ki bay bir şirket öğrenci yolluyor fiesta texas a...bu arada arkdaşlar sizdende 30 nisan a kadar 550 dolar yatırmanızı istediler mi...
    bir sirket degil benim bildigim en az iki sirket gonderiyor ama ozelden atsana sirketin ismini

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bizden parayı 10 Mayıs'a kadar şirkete teslim etmemizi istediler. En geç 12 Mayıs'a kadar toplu olarak yatıracak şirket sanırım, çünkü biz 12 haziran gibi muhtemelen orada olmuş oluruz. Sözleşmede varış tarihimizden en az bir ay öncesine kadar paranın yatırılması gerektiği yazıyordu. Sen ne zaman gidiyorsun, ne zaman başlayacaksın işe?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bana ya 16 haziran yada 21 haziran dediler iş başlangıç tarihi için bende 17 haziranda mezuniyet töreni olduğundan 21 haziran dedim.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

bana ya 16 haziran yada 21 haziran dediler iş başlangıç tarihi için bende 17 haziranda mezuniyet töreni olduğundan 21 haziran dedim.
    bilet konusunda bir bilgin olursa paylasirsan sevinirim san antonio icin bende 19 ya da 20 sinde gidecem

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tmm haber veririm.aynı şekilde sende haber ver...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

tmm haber veririm.aynı şekilde sende haber ver...
    tamamdir kardes

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Öyleyse depozitoyu yatırmak için mayısın 20 sine kadar yolu var. Eğer şirketin depozito ücretlerini toplu halde havale etmeyi düşünüyorsa senden de ödeme yapmanı bu yüzden erken istemiş olabilir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı mustafa61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir sirket degil benim bildigim en az iki sirket gonderiyor ama ozelden atsana sirketin ismini
    mustafa senınkısı hangısı ?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaslar gitmeden texas hakkinda bilgisini artirmak isteyenler aynanin texas da cekilmis olan bolumlerini izleyebilirler.linkten indirebilirsiniz isteyenler cumartesi saat 23:00 den itibaren stv den izleyebilirler

Samanyolu Tv

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkdaşlar aranızda biletini ayarlayan oldu mu...benim şirket bugün vizemin kabul olduğunu haber verdi ve uçak bileti hakkında biraz konuştuk...ben internetten 975 dolara bulabildim en ucuz ama dönüş tarihi esnek değil sanırım...uçak 900 euro civarı new york dönüşlü ayarlayalım diyor...siz ne yaptınız ve uçak biletini kaç paraya hallettiniğinizi söylerseniz çok sevinirim...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sırketın bızım ıcın rezerve ettıgı ucak bıletının fıyatı 760 euro. daha uygununu bulmakta mumkun. ucus tarıhlerımız cok havadıslere gore 17 hazıran-26 eylul.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu 760 euro luk uçak biletinin dönüş tarihi açık tarih mi...wat şirketimin dediğine göre bana söyledikleri fiyatın yüksek olmasının sebebi dönüş tarihinin açık olmasıymış...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba bizimde vize şi halloldu ve ayın 21nde orda olmamız gerekiomuş bilet konusunda benide bilgilendirrrseniz süper olur bizde texas fiesta ya gidicez

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ks7t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba bizimde vize şi halloldu ve ayın 21nde orda olmamız gerekiomuş bilet konusunda benide bilgilendirrrseniz süper olur bizde texas fiesta ya gidicez
    bilet isini soyle dusunduk.thy ile ayarlarsak eger acentalardan falan houston a inecegiz oradan da 3 saat zaten san antonio otobusle gececegiz 30 dolara.donusu newyork alalim diyoruz ama aradaki yani san antonio new york biletini simdiden almayalim onu o zaman kararlastirip alalim diyoruz.biletlerde asagi yukari 700 euro civarinda bu sekilde olursa

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

daha öncede sordum yine soruyorum arkdaşlar...söylediğiniz bilet fiyatları güzel ama dönüş tarihi açık tarih mi onu söylemiyorsunuz...bana şirketim 900 euro civarı fiyat verdi ama dönüş tarihinin açık olduğunu söylüyor...pazartesi şirkete haber vermem lazım ve o zamana kadar bir araştırma yapmış olmam lazım...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biz izmirden gidicez 8 kişiyiz ve henüz hani bi plan yapmadık ama sizin plan iyi gb gözüküyooo bizle de irtibata geçerseniz birlkte harekt edebilirzz bizde şimdi şirkete sölicez bakalım ne kadara çıkıcak şuan onu beklemekteyiz bid bu depozşto işi hiç olmadı yaaa baya kasyoo

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ewt.. depozito olayı biraz can sıkıcı.. ne zmn bitiyor sınavlarınız? ne zmn ucmayı dusunuorsunuz? sırketınız orada yapılacak olan oryantaston ıle ılgılı neler soledı?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biz ayın 20snde fln gidicez siz?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

15 hazıran aksamı ınsallah.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

dıkkatımı cektı 21 hazıran gıdıs new yorktan 20 eylul donuse expedıa.com 824 dolar istiyor.aslında gayet iyi gibi gozukuyor sizce nasıl .

Unsupported Browser

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

mustafa expedia ya da orbitz gibi sitelerden dönüşÃ¼ new york- istanbul şeklinde nasıl yapabiliyorsun..ben uğraşıyorum ama hep dönüşÃ¼ san antonio dan başlayacak şekilde bilet sonucu gösteriyor..bir bilgilendirirsen sevinirim..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

şimdi buldum nasıl yapıldığını...bana 698 euro verdi ekobilet.com... ama biri roma yada zürich üzerinden dönüşlü...bu havayollarında sorun oluyormu ki...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)