abd dönüşÃ¼ 10 ekim türkiye çıkışlı olmak üzere interrail yapmayı planlıyorum.
abd dönüşÃ¼ 10 ekim türkiye çıkışlı olmak üzere interrail yapmayı planlıyorum.
Arkadaşlar Şimdi Bu Programa Vizesiz Sadece Passaporumuzu ve tren Biletimizi Alarak Mı Katılıyoruz Yoksa Benmi Yanlış Anladım ?
biletini aldıktan sonra vize alman gerekiyor. biletinle gidince vize alman daha kolay oluyormuş.
Vizeyi veriyolar herkese ya sıkıntı yaratmıyolar.Zaten görüşmede türkçe.
Kardeşim biz gittik 4 arkadaş schengen vizesi almak için hollanda konsolosluktaki kadının bizle türkçe konuştu.İşte niye gitmek istiyorunuz filan.İşte diğer klasik sorular.Vizeyi de kolaylıkla verdi
Kardeşim öyle yapman gerekiyor ama.Nerde fazla kalacaksan o ülkenin konsolosluğuna da gidebilirsin.Biz önce yunanistana gittik ama yunan konsololuğu çok sıkıntı yaratıyor.Vize görüşmesine gittik bizden önce giden bir grup vardı.Onlara vize reddi vermişlerdi elemanlar dedi aklınız varsa başka konsoluluğa gidin dediler.Bizde geri döndük hollanda konsolosluğuna gittik.Bizden önceki gruba vize bir sene schengen vizesi olan ülkelere giriş yasağı vermişlerdi.
aynen bu schengen ülkelerine bir sene giriş yapmaları yasaklanmıştı.Ama kardeşim yeni bişey çıkmış interfly diye onu yapmanı tavsiye ederim.Bende tam olarak bilgi sahibi değilim ama.Daha cazip geliyor ama biraz masraf olarak daha fazla gözüküyor ama interrail yaptığın harcamalarda ona yaklaşıyor
kardeşim öğrenci olmana gerek yok ama normal bir vatandaş olarak gidiyorsun.Ancak ücretin üzerine %10 daha fazla veriyorsun.Adamlar konaklama filan da sağlıyor.interrail de konaklama çok para gidiyor ya en kötü yerler bile görüyo seni sırtında çanta 10 20 euro olan yerler iki katı fiyat bindiriyor.Ne yapıcan seninde elin mahkum
Aynen kardeşim galiba yanlış hatırlamıyorsan 50 euro fazla veriyosun.Vize yi filan da onlar alıyo.Sen sadece valizini hazırlayıp gidiyosun.kardeşim ayrıntılı bakmak istiyosan bunların internet siteleri var interflyeuro diye ordan daha ayrıntılı olarak inceleyebilirsin.Bende seneye düşÃ¼nüyom artık bakalım
kardeşim internet sitesinin adresini eksik yazmışım interflyeuropa.Yardım edebildiysen sevindim kardeşim
ya budur ya 3bin euroya şunun yarısını kendi başına yapamazsn![]()
interfly olayını denemiş olanlar varmı acaba?![]()
interfly çok pahalıya kaçıyo. hesapladıgım kadarıyla ınterfly bılet parasına ben 1 ay boyunca tum ınterraıl masrafını denk cıkarıyodumkeşke yapabılseydım gecen sene
bi gün mutlaka
![]()
interflya katilacagina interrail bileti alip ab ici ryanair ile 5 ila 15 euro arasinda ucmak daha hesapli))))hesapladim)))
gerçi interrail bileti almaya dahi gerek yok, d tipi schengeni herhangi bir ülkeden alsan, diğer ab ülkelerini de ziyaret edebiliyorsun..
avrupa.da ryanair diye bir havayolu şirketi var arkdaşın dediği gibi 5-10 eurodan başlayan uçak biletleri satıyor.. ucuz olmasının sebebi, servis mervis yok, herşey paralı uçak içinde, iniş yaptıkları havaalanları genellikle şehrin dışındaki havaalanları yani şehir içine ulaşmak için de bir 10 euro kadar bayılıyorsun.. ucuz uçak biletlerini bir ay kadar önce bulabiliyorsun genellikle.. yaz dönemi talep arttığı için 5-10 euroya uçuş bulamazsınız da belki, 15-20 euroya bulursunuz.. buna alternatif olarak bir de easyjet var.. internette ararsanız başka ucuz havayolu şirketleri de bulursunuz bu söylediğim 2si kadar geniş uçuş ağı olmasa da.. bkz. cheap airlines![]()
hımm anladım tesekkurler bılgılendırme ıcın...(:
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks