Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Transit vize gerekmiyor Çok telaşlısın bütün konularda, bu kadar stres yapma Ben işi nasıl seçtiğimi söyleyeyim sana..

Kasım ayında firmanın online iş seçme listesinde dolanıyorum, bir sürü iş var tabi daha sezon başı.. İncelerken başlarda bir iş dikkatimi çekti, tıklayıp ayrıntılara bakayım dedim.. Bi tıkladım, hop iş seçiminiz yapıldı dedi Herhangi bir şey belirtilmediği için ben iş ayrıntılarına bakacağım sanıyordum, iş seçildi. Daha listenin başıydı, onca işi inceleyemeden onu seçmiş olduk. Sonra danışmanıma söyledim böyle böyle, iyi dedi onu silerim sen tekrar bakarsın işlere.. Aradan bir süre geçince bana sponsordan telefon geldi.. Konuştuk ettik seni garson olarak önericem iş verene deyince işi iptal etmedim.. Öyle gittik. O işe gittiğime pişman oldum ama nabalım.. Başka bir iş seçsem belki daha iyi şartlarda çalışıp, iş değiştirmek zorunda kalmazdım.. Ama çok daha kötüsü olup daha 2. 3. haftadan dönmek zorunda da kalabilirdim. O yüzden biraz take it easy.. Tyle abimiz boşuna dememiş, "let it gooo"
saol ayhn ..bana iş bulamazsa sırket mecburen ıstemedıgım o daglık ormanlık yerdekı mc donalds a gıdecegım .. cok buyuk zararla donersem aılem seneye tekrar yollamaz ondan en azından 3500 usd falan harcıcaz bunun 2000-2500 usd sını cıkarmak ıstıyorum ha alısverıs fazla yapmıcam ya da sadece 2 gun new yorku gezcem bu kadar gezı planlarım vardı ama artık bunalrıda yapamıcam gıbı duruyor cunku sozlesmede 2 iş olmayabıllır dıyor bolgenın dogası geregı benı üzende bu hem zarar etmıs hem de amerıkayı gezemeden donmek bu dur bana koyan ..ha belkı sartlar baktım cok ıyı gıder 2 iş de bulurum ıyı seylerde olabılır aslında neyın ne olacagını bılemeyız ..bu şimdilik benım kafamda olusturudugm kötü bi senaryo