benim otel best western tower west lodge..ve buraya giden bi tane öğrenci yok şu forumdasenin otele baya giden varmış..benim gillette de bide pff
geçen sene baya bı fırmadan ögrencı almıslar ama bu sene tek bı fırma ıle calısıyorlar sanırım , 20 -25 tane turk olcakmıy dıye bılıyorum , bılmem nekdar dogru
geçen sene baya bı fırmadan ögrencı almıslar ama bu sene tek bı fırma ıle calısıyorlar sanırım , 20 -25 tane turk olcakmıy dıye bılıyorum , bılmem nekdar dogru
bu forumda baya var oraya giden yalnız kalmazsın dert etme bence ve iyiymiş snin iş
şirket buldu bilmiyorum ki zaten bu sene baya bi kazıklandım.seneye gidersem daha dikkatli olurum..sen nasıl buldun bileti
ama şuan uçaklarda çok az yer kaldı ve çok iyiye bulmşsun bence, normal turzm şirketleri 900euro fiyat çıkardılar bana ama sonra şirket 800euroya buldu bana wyominge
ama şuan uçaklarda çok az yer kaldı ve çok iyiye bulmşsun bence, normal turzm şirketleri 900euro fiyat çıkardılar bana ama sonra şirket 800euroya buldu bana wyominge
evet az yer kalmış zaman da yaklaştı zaten bilet bulduğuma bile sevindim yani.sen de iyi almışın bileti kaç aktarma yapıyosun peki?
Bookmarks