Over Texas cıların yolu bu foruma pek düşmüyor sanırım.
Over Texas cıların yolu bu foruma pek düşmüyor sanırım.
kucumseme simdi 3-4 kisi vardi yani
nerede o 3. ve 4. ler?
ben lagoonpark a giderken forumda sadece 3 kisiydik o da biri sadece bir kez girip bisey sormus birdaha girmemisti iki kisi gittik bir de baktik 65 turk var
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Yok o kadar da çok olmasın istemem. Yalnız giderek konu başlığını amacı dışına çıkarıyoruz sanki
3 nisanda belgelerim gitti,bugün 12 nisan ve DS formum gelmiş,msj geldi
şaka gibi en az 15 gün tutar diyordum ben, şirkette bana 15 günde gelir demişti ki erken bile geldi seviyorum şirketimi ya umarım bundan sonra ki herşeyi de eksiksiz tamamlarlar
o biraz sponsordan kaynaklaniyor.. buyuk ihtimalle ciee sponsorundur.. genelde erken geliyor o sponsordan belgeler..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
evet o sponsorun kim olduğu gerçekten önemli dediğin gibi, benimde şirketleri araştırırken baktığım kriterlerden biriydi o sponsor durumu.
benim vize randevu tarihim 21 nisan. ve DS gelemez belki diye ufakta olsa endişelerim vardı, çünkü artık DS siz vizeye gitmek çok riskli, red yeme durumu çok açık.artık son zamanlara gelindiği için, o yüzden gergindim ama gerçekten rahatladım şimdi
six flags texasin sponsoru wwce diye biliyorum ben.adamlar gercekten hizli calisiyorlar helal olsun.dendigi gibi en az bir 50 -60 kisi olur her iki parktada
Benim sponsor ciee.20 günü geçti ve hala DS gelmedi.Burdaki şirket parayı verme zamanına göre geliyor diyor.ama ne kadar doğru bilmiyorum.Artık iyice sinir olmaya başladım.Bu ayın sonuna kadar gelmezse artık gelmicek herhalde.Çok kafam bozuldu.
""Let the game begin""
Bende sıkılmaya başladım. 1 ayı geçti.
benim ds geldi arkadaşlar 2 haftada ccn şirketim ıcepworld de amerikadaki sponsor
log jam restaurants -----lake george, ny
Alliance Abroad'dan 2.ds im 3 haftada geldi.İlk ds zaten bir aydan braz daha fazla sürede gelmişti.İkinci ds im için kayıp durumu oluştuğunu, acil olduğunu belirtmiştim ama ben burda bu acil uyarısını şirketimin yapmadığını düşÃ¼nüyorum.
Spoonsor kadar şirketin tutumu da önemli yani.
evet şirketin tutumu da önemli.
ben 3 nisan postasına vermiştim belgelerimi+parayı.
12 nisanda geldi ds formum.
20 mart gbi yolladık belgeleri nisanın ilk haftası geldi iştee 4 ya da 5 ydi
log jam restaurants -----lake george, ny
okuldan belgelerimi tamamlar tamamlamaz ds sürecini başlattım yaklasık 1 hafta sonra elime ulaştı subat ın son haftası
Benimde DS'im geldi. ) Mart 10 ,Ankara 1:15 vize görüşmesi.
benim 47 gun oldu hala ds gelmedi aranizda amerikadaki sponsoru CCI olan varmi? agentayi ariyom onlar gondermedi diyo sponsoru aradim agenta parayi odemedi diyo. bilmiyom hangisi yalan soyluyo..
Sponsor yalan söylemez herhalde.. En azından bu konuda..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Daha para bile yatırmadım şirkete, haftaya işlemlere başlayacağım 1 hafta içerisinde gelir büyük ihtimalle.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
benim ds dün gelmiş sanırım şirket yollamış konsolosluğa pasaport nezaman geri gelir nezaman belli olcak şu vizeyi alıp alamadığım
Süre vermek doğru olmaz ama 7-15 gün arası gelir diye tahmin ediyorum.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
3 günde gelir çıkar konsolosluktan diyolardı 15 dedin kararttın yine içmi
break max söylemiş 3-5 güne gelir aksilik olmazsa..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks