arkdslar thy den 700 euro ya aldm. gidiş notfolk dönş newyork dan. herşey dahil we dönş tarihini ücretsz deiştrebiliorz. sizce nası fiyat ???
arkdslar thy den 700 euro ya aldm. gidiş notfolk dönş newyork dan. herşey dahil we dönş tarihini ücretsz deiştrebiliorz. sizce nası fiyat ???
su an expedia dan 716 dolar a aldım arkdaşlar british ile ıst boston ny ıst geliş
IST-JFK THY direk 600€
ben biraz fazlaya almışım ozamn ya:S 739 € alitalia= ist-roma-los angeles
los angeles-roma-ist
naber bileti nerden aldın acaba
log jam restaurants -----lake george, ny
ben texas a gidicem. ucak biletini alırken donusu ny tan yapabılmek ıcın gıdısıde ny alıp oradan mı texas a gıtmek gerek? yoksa burdan direk texas a ucup donuste ny aktarmalı yapılabılır mı?
peki once ny a oradan texas a gıdecek olursam texas bıletını de gıtmeden mı alıorum yoksa ny a vardıgımda mı temın edıyorum?
tsk ederim..
merhaba arkadaşlar
şirketim,delta airlines ile aktarmalı washington dc ye bilet fiyatı 754 euro ya bulmuş.bana fazla gibi geldi.sizce kendim mi almalıyım?
yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler.
thy de o fıyata bulman cok güzel..:dönus te nolfolk mu?? bende oraya gidicem ama hava bilet bulamadım uygun fıyatlı
![]()
thy den aldım 8 haziran new yorka 636 euro yaaaaa united towers sirketim aldı.
610 euro istanbul boston gidişi dönüş nasıl arkadaşlar
1270 liraya istanbul-new york gidiş dönüş..6 haziranda yolcudur abbas baglasan durmaz.
NiC39
Arkadaşlar biletlerin hangi havayolundan olduğunu ve aktarma olup olmadığını yazarsanız daha sağlıklı olur.
neresinde acaba 4. leventin tarif edermisin
log jam restaurants -----lake george, ny
dün bir yerden sordum British havayolu Londra aktarmalı peşin 500euro dedi ama adam çok çakaldı bana "londra aktarmalı işte 6 saat londra'da headway var ya oraları gezersin köprü falan var orda gezersiniz" dedibende olur mu öle şey onun içinde ayrı vize şart dedim oda hee doğru öyleydi galiba diyor
arkadaşlar 500euro ama dönüşte sıkıntı yaşanırsa 50euro ceza kesiliyormuş THY ile aynı olmuyor mu?
İST : JFK / JFK : İST 18 Haziran / 15 Ekim THY Direk Uçuş 595 Euroya Aldım 12.04 2010 tarihinde. Trek Turizmin Sefaköy Acentesinden.
Ücretsiz Tarih değişikliği olduğundan dönüşÃ¼ baya geç aldım![]()
Konu xerdalx tarafından (17-04-2010 Saat 12:19 PM ) değiştirilmiştir.
Şuan piyasada 595 euroluk bilet yok thy direk ucuş olarak Deltanın fiyatları bile aşırı uçmuş arkadaşada alacaktık fiyatlra baktık dün 700 800 euro civarlarındaydı trek turızıme ait ekobilet.com a bakabılırsın fiyatlara ben ekobilet.com dan biletimi ayırtıp şubeden teslim alcağımı işretledim rezarvasyon kodunu söyledim oraya ücretini ödedim biletimi aldım çıktım.. Taksitte komiyon alıyolarmış bana öle dediler ama ne kadar alırlar sormadım.![]()
ist-chicago,THY 8 haziran 590 euro...arkadşlar wilderne'da çalışcak olan var mı?
14 haziran boston gidiş
14 eylül new york dönüş
delta air lines 610 euro
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks