yahu arkadaşım dostum sucre'cim kaldırma karşındaki insanın bitarafını yaaaa bende yaptım zamanında pişmanım karşındakini ne kadar değersiz görürsen sana o kadar çok değer veriyor sözlerim hemen yanlış anlaşılacak anlaşılsın umrumda değil gelen gelsin sana abi gelmeyenin üstüne gitme yani ben bunu ona hissettir maksadında sölemiyorum hayat felsefesi olarak kendine böyle yap yapmazsan eğer bu hayatta üzülmeye mahkumsun bencil olma ama hayatının odağında sen ol başkasını koyma bu hayat bir kere yaşanıyor başkası için harcadığın zamana ilerde pişman olabilirsin !!
birisine çok ilgi gösteriirsen seni sevmese bile sana olan güveninden sana karsı yakınlasabilir gercek duygular yaşamak istiyorsan bi ilişkide her şeyi olduğu gibi bırakmalısın üzerine gitmeden asıl gerçeklik orada çünkü !!
bence sallama bro !!!
Konu sucre tarafından (17-04-2010 Saat 02:30 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
yine spor salonuna gidiyorum her yanım ağrıyobugun 3.üncü gün artık vücut alışır heralde yani umarım nese gelince görüşmek üzere !
an itibarı ile inkilap tarihi vizesinden zayıf almış bulunmaktayım...finalde kkeramet vardır demişler
![]()
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
Kayıp vize durumunda konsolosluk biraz daha ince eleyip sık dokuyormuş.2.kez gittim konsolosluğa,belgelerim eksiksiz ama bakalım konsolosluk bana bir şey çıkracak mı bu konuda.Umarım çok beklemem...
@sincili
protein & creatine falan kullaniyormusun?![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Arkadaşların da dediği gibi gitme artık üzerine bence. Yazını silmesine de takılma derim direkt konuşup da ters bir cevap alsaydın daha mı iyi olurdu. Bir şekilde sana belli etmiş olumsuz cevabını. Aynı sınıftaymışsınız üstelik, durum çok da kötüye gitmeden geri çekil bence, kafana da takma![]()
Ups mi? ilginç!
Hallolur umarım en kısa zamanda, elinden bişi gelmeden boş boş beklemek kadar sinir bozucu bişi yoktur heralde. Nese olayın bir de farklı tarafından bakmak lazım ups tarihine geçmişsin fena mı, hem ilerde torunlarına anlatacak bişeyin olur Ups’ in ilk vizesini kaybettiği kişi bendim dieTabi bu çektiğin stres ve sıkıntıya karşı ne kadar teselli ederse artık.
Vizemi sorunsuz bir şekilde aldım derken,bir ay öncesinde bütün bu işlerinm bitmiş olacakken benden kaynaklanmayan,muhtemelen çok ahmakça bir ihmalkarlık ya da-bnu pek düşünmek istemyorum ama art nyetli kişi(ler)-yüzünden tam da snav dönemimde bu stresi yaşadım.Şu anda bakınca olayın hiçbir teselli edici yanını göremiyorum ama umarm sorunsu bir şeklde işlerm halloluktan sonra ilerde geriye dönp baktıımda ilginç bir anı olarak kalabilir benim için.
yok hocam biraz kilo aldım son zamanlarda benimki zayıflama amaçlı çok kaslı bir görüntü istemiyorum ben sevmiyorum itici geliyo bana form tutmak için biraz
öyle yapıcam zaten pazarları gitmiycem sadece akşamları yürüyüşte yapıyorum zaten alışırım önümüzdeki hafta tavsiyen için teşekkürler...
bende bir tavsiyede bulunayım spor yapın arkadaşlar çok faydası var yaşam kalitesini yükseltiyor insanın zayıf olsanız bile yediklerinize dikkat edin yaşlanmak kaçınılmaz ama geciktirmek insanın elinde olan bişi...!!
yemek için yaşamakla,yaşamak için yemek arasındaki farkı iyi değerlendirin !!
yine felsefe yapacak bişi buldum kendime![]()
Herkese selamlar...
evde cnm sıkılıyo ...counter strike odalarına nasıl ulasabılırım internet uzerınden oynıcam.server ip?![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
hocam spora gidiyosan sporun ana kuralı ilk 2 hafta değil ondan sonra istikrarlı bir şekilde gitmekte yatıyor ondan baştan kendini kasıpta 3-4 gün arka arkaya gidipde beynini vücudunun spor kötü birşey telkinleri karşısında yenik tutmazaten vücut çalışıyosan kasların gelişmesi adına 2 gün yapıyosan 1 gün ara vermek zorundasın spor ve yediklerine dikkat etmek gerek hele hele bizim gibi üniversite zamanları dengesiz beslenme hatta çoğu gün beslenemeyen gençlik için spor ve yeme bilinci önemli
![]()
gencler ses verin hayattamısınız![]()
burdaaaa![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
yok hocam benim konsantarsyın bozulmaz ya saglam bir hocam var yapamayınca kafama vuruyo yapıcan diyo illaspor yaptıgım için yediklerimede dikkat ediyorum sanırım çok yakında istediğim kiloya gelirim hatta sonrasında aynı sekilde devam edersem yok olma ihtimalim bile var
şaka bi yana tavsiyelerin için teşekkürler !
Şu anda 53 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 53 misafir)
Bookmarks