Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yukardaki uzunca yazımı okudun mu bilmiyorum ama TV de gördüklerine özeniyorlar ama yinede gayet mutlular..ben yaşadıgım tecrübeler üzerine yazıyorum..
köy kasaba gibi bi yerde yaşayanlar büyük şehirlerde yaşamak istemiyor mu dersen kişiye göre değişir..dayıoglum gezip gördükten sonra burda yaşanmaz demişti..ayrıyetten Giresunlu arkadaşım istanbulu gezmeye gittiginde bana gelip orada nasıl yaşayabilionuz dedi..
Dedigim gibi kişiye göre degişir..ama meselemiz mutluluksa kücük dünya daha fazla mutluluk demektir fikrimce..
Malesef okumadım yazını önceki sayfalara bakmadım. Tabiki sende dediklerinde haklısın ve dediğin gibi kişiden kişiye değişir. Ama ben genel için daha büyük dünyaya, daha cazip yöneleri olan dünyaya (ne kadar kötü yönleri de çok olsa) bir ilgi olur. Bu arada ben Ankara doğumluyum, 18 yıl Ankara'da yaşadım ve 3 yıldır da İzmir'deyim. Ancak İstanbul'a her gidişimde bıktırıyor İstabul'un günlük yaşamı beni de. İstanbul ayrı bişey, gerçekten yaşamak zor orda Arada sırada gidip 1 hafta 10 gün gezmek en iyisi İstanbul'u şahsi düşüncem