Work and Travel
Toplam 2345 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Anlık İletişim Başlığı (KAPALI)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Temelli olacağını bilsem uçarak giderim.. (Gerçi başka seçeneğimde yok sanırsam) Ara sıra geliyor böyle..

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temelli olacağını bilsem uçarak giderim.. (Gerçi başka seçeneğimde yok sanırsam) Ara sıra geliyor böyle..
    hocam insan gezip gördükçe şimdi şurda olup bunu yapmak vardı orda olup şölee şundan yapmak vardı falan diyoo yani gezip gördükçe açgözlü oluyo insan bi zaman sona ne istediğini bilemez durmuma geliyosun aynı anda heryerde olmak istiyosun garip ama gerçek bence !

aslında bazen diyorumda
    (aslında bazen demiyorumda şimdi aklıma geldi ama artık ara sıra derim yani ilerde aynı cümle için aslında bazen diyorumda diyebilirim ha böyle oldu )

bi köy kent veya kasabada doğup hiçbiyere gitmeseydik oradan hiç çıkmasaydık beklentilerimiz de az olacağı için daha mı mutlu olurduk ??

bugunün tartışmasını 1 yorumla açıyorum açıyorum açıyorum açtım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bi köy kent veya kasabada doğup hiçbiyere gitmeseydik oradan hiç çıkmasaydık beklentilerimiz de az olacağı için daha mı mutlu olurduk ??
    If you don't know heaven, hell can be fun
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence çok daha mutlu olurduk.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence çok daha mutlu olurduk.
    İnternet olmazdı belki hayatımızda ama TV radyo kesinlikle olurdu ve bence daha mutsuz olurduk şimdiki hayatımıza sahip kişilerin hayatını yaşamak isteyerek, bu hayatı görerek falan.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnternet olmazdı belki hayatımızda ama TV radyo kesinlikle olurdu ve bence daha mutsuz olurduk şimdiki hayatımıza sahip kişilerin hayatını yaşamak isteyerek, bu hayatı görerek falan.
    biz nasıl ünlülerin falan hayatına bakıp öyle yaşanırda onlarda mutlu degil o var bu var diyorsak onlarda hemen hemen bizim icin aynı şeyleri söylüyorlar.
    örnegin:istanbula yanıma gelen dayıoglumun istanbul un serserisini hırsızını görünce dedikleri gibi..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz nasıl ünlülerin falan hayatına bakıp öyle yaşanırda onlarda mutlu degil o var bu var diyorsak onlarda hemen hemen bizim icin aynı şeyleri söylüyorlar.
    örnegin:istanbula yanıma gelen dayıoglumun istanbul un serserisini hırsızını görünce dedikleri gibi..
    Soru senin bahsettiğinden daha farklı gibi geldi bana. Şuan köy kasaba vb yerlerde yaşayan insanlar büyük şehirde yaşamayı hayal etmiyor mu yani? Birde ne durumda olursan ol herşeyiyle mükemmel bir hayata sahip olamazsın, hiçbirşeyin tam oalrak mükemmel olmadığı gibi. Ondan küçük biryerde yaşıyor ve ordan hiç çıkmamış olsak TV'de gördüğümüz çekici şeylerin cazibesine kapılırdık ister istemez.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soru senin bahsettiğinden daha farklı gibi geldi bana. Şuan köy kasaba vb yerlerde yaşayan insanlar büyük şehirde yaşamayı hayal etmiyor mu yani? Birde ne durumda olursan ol herşeyiyle mükemmel bir hayata sahip olamazsın, hiçbirşeyin tam oalrak mükemmel olmadığı gibi. Ondan küçük biryerde yaşıyor ve ordan hiç çıkmamış olsak TV'de gördüğümüz çekici şeylerin cazibesine kapılırdık ister istemez.
    yukardaki uzunca yazımı okudun mu bilmiyorum ama TV de gördüklerine özeniyorlar ama yinede gayet mutlular..ben yaşadıgım tecrübeler üzerine yazıyorum..
    köy kasaba gibi bi yerde yaşayanlar büyük şehirlerde yaşamak istemiyor mu dersen kişiye göre değişir..dayıoglum gezip gördükten sonra burda yaşanmaz demişti..ayrıyetten Giresunlu arkadaşım istanbulu gezmeye gittiginde bana gelip orada nasıl yaşayabilionuz dedi..
    Dedigim gibi kişiye göre degişir..ama meselemiz mutluluksa kücük dünya daha fazla mutluluk demektir fikrimce..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)