Work and Travel
Toplam 186 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York City Konaklama (Birleştirilmiş Konular)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben senden beterdim. Metroya binecektim 2 saat gorevli mikrofondan anlatti nasil bilet alacagimi alamadim. En son dedi actim kapiyi bedava gec git. Dusun bu ingilizceyle gittim Kendi basima 1 saatde ogrendim sehri.

jfk-hostel-fjk ulasimin icin shuttle i kullanirsin. Kaybolma, yol vb. korkun kalmaz. Zaten ingilizcende azmis. Ucagina yetismeyide garantilersin. ( yaklasik 2.5 saat once gitmistim bende havaalaninda gidecegim yeri bulamam kaybolurum vb korkuyla, ama tam terminalin onunde birakiyor seni.) Kapidan girince direk thy giseleri falan var.

Gezi olarakda dedigim gibi gidecegin yerleri belirle, adresi not al. Kendi basina bulursun. EN kotu google maps den manhattan a bak anlarsin ne demek istedigimi (:

Hostelinin adi adresi yaninda olsun. En kotu ihtimal kayboldun diyelim, yoldan gecen birine sokak&avenue numarasini soyle, adam tarif eder.

Cook ekstra bi durum olur gecenin korunde kayboldun nerdesin bilmiyorsun atlarsin bi taksiye otelinin adini adresini verirsin gidecegin yere goturur seni (:
    Bende gelmeden senin durumundaydim. Netten dunya kadar haritadir, adresdir o dur budur cikartmistim, resimlerle falan nasil gidecegime bakmistim yollari cikarmistim. Ama sehre inince hepsini cope attim Baktim hicbirine gerek yokmus.
    o kadarını yaparız da taksı kac para olur bılemem kı adam kalkıp benden 1000 usd ıstese
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadarını yaparız da taksı kac para olur bılemem kı adam kalkıp benden 1000 usd ıstese
    taksilerin kapisina tarife yaziyor en fazla verecegin para 30$dir. Zaten gps oldugu icin araclarda seni dolandiramaz trdeki gibi (: Tabi bu en ekstrem durum
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)