Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yılın En Cazip 5 İşini Kaçırma !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim pedicab yapmis yakin arkadaslari olan biri olarak soyleyim bazilari iyi kazanirken en az yarisi surunup lanet olsun diyip geri doner... boyle riskli bir isi kimse hevesle tavsiye etmemeli... bir de daha guzel kelimlerle anlatabilirsin kendini bence universite okuyan adamlariz yani..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim pedicab yapmis yakin arkadaslari olan biri olarak soyleyim bazilari iyi kazanirken en az yarisi surunup lanet olsun diyip geri doner... boyle riskli bir isi kimse hevesle tavsiye etmemeli... bir de daha guzel kelimlerle anlatabilirsin kendini bence universite okuyan adamlariz yani..
    valla pedicabi falan savunmayacağım çok öyle.. ben gittim eğlendim.. ny'a gezmeye kodaktan, amusement parklardan, havuzlardan şurdan burdan gelen çok kişi gördüm. afedersiniz ağızları kokuyordu ve lanet ediyorlardı.. ücretsiz tur attırdık central parkta biçoğuna.. hallerini gördük. zaten hiç bir işte kimsenin yüzde yüz memnun olmadığını da biliyoruz.

pedicabi ilk 5'e koyar mıyım? kesinlikle koyarım. eğlence bakımından da iş olarak üstüne tanımam. para konusuna hiç girmedim farkındaysanız. para kazanırsınız kazanmazsınız o sizin kabiliyetinize kalmış biraz ama McDonald's ta domuz eti kokusunda saatlerce çalışıp 3 kuruşa talim etmekten bin kat iyidir. tüm işlerin tek tek kötü yanlarını sayamam şimdi.. ama hepsinin pedicabten beter yanları kesinlikle vardır.

Bu işi bizzat hem de geçen sene ilk kez yapmış biri olarak tavsiye eder miyim, kesinlikle ederim. Çünkü bu bi yerde kültür paylaşım programı. bir sürü insanla tanıştım. bi sürü arkadaş edindim. hatta bi amerikalı, bir de rus(kökeni türk galiba) bi arkadaşı da türkiyede misafir ettim. işi istediğim zaman bıraktım ve istediğim yeri gezdim geldim. Ben şahsen para da yaptım bu işten. Ama kimseye para manyağı olurcasına kazanırsınız demem.

ayrıca üniversitede okuyan adamlardan biri olarak milletin kendini nasıl ifade ettiğini de iyi bilirim. 3-5 yıl öncesine kadar rtük bile sansür koymuyordu bu kelimeye televizyonlarda.. onu geçtim gitmek için yanıp tutuştuğumuz amerika insanlar bu kelimeyi nokta virgül gibi kullanıyorlar. adamlar cümlelerinde nefes arası bok kelimesini kullanıyor. her neyse uyarının iyi niyetli olduğunun farkındayım. cümlenin gelişine kullandım. rahatsız ettiyse özür dilerim. ama bence çok kasmayın.

iyi forumlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)