Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: U.S. States` nicknames(eyaletlerin takma adları)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

texas'ın lakabını ''lone star country'' olarak biliyorum ben. lone star state diyeni duymadım hiç. bu lakabın kökeni de şuymuş; mexica'dan ayrıldıktan sonra belli bi süre tek başına ülke olarak yaşamış texas, sonra amerika'ya bağlanma kararı almış. o yüzden yalnız ülke diyolar.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı blueblood Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    texas'ın lakabını ''lone star country'' olarak biliyorum ben. lone star state diyeni duymadım hiç. bu lakabın kökeni de şuymuş; mexica'dan ayrıldıktan sonra belli bi süre tek başına ülke olarak yaşamış texas, sonra amerika'ya bağlanma kararı almış. o yüzden yalnız ülke diyolar.
    kardes dedigin gibi olabilir ama su andaki takma adi lone star state olarak resmi kayitlarda oyle deniyor ama cok da onemli degil bilgin icin ayrica sagol

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı mustafa61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes dedigin gibi olabilir ama su andaki takma adi lone star state olarak resmi kayitlarda oyle deniyor ama cok da onemli degil bilgin icin ayrica sagol
    resmi kayıtlarda öyleyse doğrudur kardeş. zaten bu texaslılar farklı olmak adına hiç bi şeyi takmıyolar. kendilerini de amerikalı olarak görmezler hiç, ayrı bi tarihleri olduğu için ''texan'' diyorlar kendilerine. bu arada lone star meselesi bayraklarına da yansımış. bayraktaki tek yıldız buna gönderme yapıyomuş.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)