Benim vize sorunum yok şahsen , yine de canım sıkıldıkça avrupa'ya gitmiyorum
Sanırım Yeşil pasaport sahibisin. Onun için cazip gelmiyor.150 tl ye ucak bileti bulduktan sonra ve vize alma zorunlulugum olmasa inan her ay 1 avrupa sehrini gormeye giderim ve o zorunluluğum olmadığı zaman geldiğinde de gideceğim...
Sanırım Yeşil pasaport sahibisin. Onun için cazip gelmiyor.150 tl ye ucak bileti bulduktan sonra ve vize alma zorunlulugum olmasa inan her ay 1 avrupa sehrini gormeye giderim ve o zorunluluğum olmadığı zaman geldiğinde de gideceğim...
o zaman sen elini kolunu sallayan girmesin diyerekten bizleri kasdediosun.Senin oyle bi durumun oldugundan dolayı
Ortada siz biz diye bir kavram yok .
Benim sadece demek istediğim herkese vize verilmemesi gerektiği,
Türk insanı maalesef çok iyi tanınmıyor dünya çapında.
Ortada siz biz diye bir kavram yok .
Benim sadece demek istediğim herkese vize verilmemesi gerektiği,
Türk insanı maalesef çok iyi tanınmıyor dünya çapında.
Her ülke için vize derdine düşmek zorundamıyız. Nasıl tanınırsa tanınsın, herkes kendin den sorumlu. Benim igrendiğim rus arkadaslarım da oldu, onların tam tersi cok ıyı olanlarıda. onların rusya ile ne alakası var butun rusya oyle diyemı dusunmelıyım.
Benim de vize derdim yok, üstüne avrupada çalışma hakkım var neden hala wat'a katılıyorum bilmiyorum 3 aylığına İngiltere'ye gidip bir şeyler yapmak hem daha ucuza mâl olurdu, hem de daha mantıklı olurdu.. Seneye o tarz bir şey yapabilirim aslında..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Benim de vize derdim yok, üstüne avrupada çalışma hakkım var neden hala wat'a katılıyorum bilmiyorum 3 aylığına İngiltere'ye gidip bir şeyler yapmak hem daha ucuza mâl olurdu, hem de daha mantıklı olurdu.. Seneye o tarz bir şey yapabilirim aslında..
Amerika daha cazip geliyor çünkü ,
aynı olay bende de var oradan biliyorum
Bookmarks