Kd yi anlatın arkadaşlar bende gidicem bu sene! yurt varmıs bu sene gecen sene yokmus. patronlar nasııl? bolge nasıl? gezılcek nerelere gidilebilir? chicago ya trenle mi gdilior? lütfen ozellikle bölgeden yaşamdan bahsedin! sıkıcı deil demi??
Kd yi anlatın arkadaşlar bende gidicem bu sene! yurt varmıs bu sene gecen sene yokmus. patronlar nasııl? bolge nasıl? gezılcek nerelere gidilebilir? chicago ya trenle mi gdilior? lütfen ozellikle bölgeden yaşamdan bahsedin! sıkıcı deil demi??
Bahar HOCAOĞLU
şehirden uzak olması biraz sıkıcı hale getirebilir.cunku etrafında bi-iki otel bir iki benzinlik ve kucuk market var.ne yani chicago'ya tren yoksa gitmiycen mi KD'yebu ozellk senn için cok onemli herhalde.sen nasl istersen o şekilde gidersin endişelenme
![]()
forumun facebook grubunda bununla ilgili çeşitli videolar var
http://www.facebook.com/video/?oid=8256687034
daha dogrusu ecology'nin en kotu yanı aksamları park kapanınca wc'leri kapatmaktır.yani son temizliği yapmaktır.ole klozetlerin içini temizlemyrsn yanlıs anlama ama yerleri paspaslyrsn,lavaboları yıkyrsn.ole iğrenc işler degil ama yorucu oluyrmus.arkadaslarım oyle diyrlardı.ama parası cok iiidr,ve istedgn kadar calısırsın...
slmmmm kardesim ibrahime sor o bilir ssdersimissin hatirladim tabi o tel odasindaki olasayi hayatim boyunca unutmam ben...kd le ilgili sormak istediginiz bisey varsa sorun soliyelim.
haftalık yemek masrafın 75 doları gecmez,verdiğim vergi toplamda 486 dolardı.
bu sene kimler gidiyorr...
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks