Yok öyle bir şey, sabah kahvaltı menülerinde çatır çatır domux etli menüler mevcut.
Ayrıca öğlen menülerinde de ekstradan bacon koydıranlar oluyor, bizde pişirip veriyorz..
Fakat, bildiğin hamburger vb. menüler kesinlikle % 100 sığır etidir.
Ha su var, domus eti ile sığır etini grill de pişirirken karısmıyor mu?
Domuz eti sabah menülerinde mevcut % 98 oranında...
Öğleden sonra gerek duyulacak baconlar sabahtan hazırlanıyor..fakat bazen talepten dolayı tükenebiliyor....boyle bir durumda grill bacon pişirildikten sonra temizleniyor , açıkcası bana 2-3 defa denk geldi boyle bir durum, yani hem bacon hem sığır eti durumu,, mecburen ikisini yanyana yaptım çatır çatır..umarım müsüman bir arkadasa denk gelmemiştir.....![]()
Bookmarks