Work and Travel
Toplam 65 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ohio nedir, ne değildir ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı metilfenidat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohio en buyuk eyaletlerden degil ya texası var alaskası var californiası var o kadar buyuk bir eyalet degil.
    haklısın..yanlış bilgi vermişim özür dilerim...ama ohio da büyük

Alıntı tufanoglu0535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bnu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin?? yani aklıona ne gelirse , zahmet olmazsa yazrmısın??
    aklıma gelenleri yazdım zaten...eğer ki sorun varsa yanıtlarım elimden geldiğince...

Alıntı merka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl gezilcek bende bilmiyorum =( anladığım kadarıyla insanları sükunet içinde olan bi yer. yapacağımız iş fizik gücü gerektiriyor die biliyorum. umarım mahfetmezler beni. gittikleri yerleri inceledim şehir merkezinin biraz dışında gibi ama çoda önemli değil aslında gidilip görülür. ve evet sözleşmemde haftanın 7 günü 40 ila 75 saat arasında çalışılacağı ve bazı günler 4 bazı günler 14 saat çalışıldığı oca koca harflerle yazıyo umarım abartmazlar. tavsiye ettiğin yere de mutlaka gidicem. NYC ile bir tutmuyorum tabi ama çok gitmek istediğim bi yer. belli şeyler iyi gitse benim için yeterli olcak
    abartıyolar merak etme bu tarz yerlerde kaçak çalışan sayısı da fazla olur...çünkü vergi vermeden elden para verebilen yerler...zamanını ayarlar ve dayanırsan paranı biriktirip 2-3 gün NYC de hostelde kalabilirsin...abd ye gidip NYC yi görmeden olmaz bence

Alıntı metilfenidat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya o sirki kurmak falan gercekten zahmetli iş.bayagı yorucu yani.
    kesinlikle...şöyle düşünün...7 gün 14 saat çalışıosun..7. günün sonunda o çalıştığın tır arkalarını topluyosun onları tırlara itiyosun ve diğer şehre haraket ediosun...ardından o yere tekrar kuruyosun, yatıosun, 3 saat falan, kalkıp aynı koşuşturmaca devam ediyo...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı CaMuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle...şöyle düşünün...7 gün 14 saat çalışıosun..7. günün sonunda o çalıştığın tır arkalarını topluyosun onları tırlara itiyosun ve diğer şehre haraket ediosun...ardından o yere tekrar kuruyosun, yatıosun, 3 saat falan, kalkıp aynı koşuşturmaca devam ediyo...
    nasıl yani boyna çalışıyosun sonra bidaha mı boyna çalışıyosun.bunun dinlenmesi,eğlenmesi,gezmesi, keyifli bi sigara arası mutlaka olmalı sonuçta eğlence işi o kadarda yorucu olmasa gerek. ayrıca 7 günde en fazla çalışma saati 75 saat. ortalamaya vursak 11 saat gibi bi süre çıkar. ki bu kadar yoğun her zaman çalışılcağını düşünmüyorum! yanlış mı düşünüyorum yoksa !!??

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı merka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl yani boyna çalışıyosun sonra bidaha mı boyna çalışıyosun.bunun dinlenmesi,eğlenmesi,gezmesi, keyifli bi sigara arası mutlaka olmalı sonuçta eğlence işi o kadarda yorucu olmasa gerek. ayrıca 7 günde en fazla çalışma saati 75 saat. ortalamaya vursak 11 saat gibi bi süre çıkar. ki bu kadar yoğun her zaman çalışılcağını düşünmüyorum! yanlış mı düşünüyorum yoksa !!??
    aynen çalışıosun ve çalışıosun bazen 1 gün ara oluo onda da temizlik yapıosun...aralarda sigara içiodum ben problem olmuodu..günde 30 dk dan 2 tane de molamız vardı...ben sabah 9 akşam 11 çalışıodum...7 gün...yoğun olmasan bile orda tutuolardı..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı CaMuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen çalışıosun ve çalışıosun bazen 1 gün ara oluo onda da temizlik yapıosun...aralarda sigara içiodum ben problem olmuodu..günde 30 dk dan 2 tane de molamız vardı...ben sabah 9 akşam 11 çalışıodum...7 gün...yoğun olmasan bile orda tutuolardı..
    tek bi sorum olcak, peki değiyor mu?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)