anıların devamı için yazan arkadaşlar olmuş....
merak etmeyin aklımda, ayrıca google'dan arıyordur diyenleri de okudum... sadece biraz yanlış anlaşıldığımın farkına vardım... yani benim anıları yazarken amacım resimler koyup "ehehe, bunlar işte moldovalı hatunlar" deyip kızlar üzerinden prim yapmak değildi, sadece yaşadığım tuhar, zevkli ve kötü anıları paylaşmak, gitmek isteyenlere biraz tecrübe kazandırmakı... orada aynı evde kaldığım insanların hepsi hala görüştüğüm ve çok saygı duyguğum insanlar... sadece güzel anları anlatırken fotoğraflarla hem daha anlaşılır kılıp hem de renklendirmek istemiştim.....
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
ya zaten bakarsan foruma kimse sana yanlıs bişey demiyo sadece yazın o kadar dikkat cekiciki zaten amerikayı anlatıyon e burdakı uyelerde orayı merak ediyo bide nasıl ortamları var amrıkanın onu merak ediyo sadece senin deneyimlerinden bunu ogrenmek istiyoruz o kadar zaten 2-3. sayfaya bakarsan site yoneticisinden bile kıyak gecilen bi adam oldun bu forumdayani sadece senin su yazı dızının geri kalanlarını merak ediyoruz ve gene senın ilk olarak soledigin resimleri merak ediyoruzz olay bundan ibaret.... herkezinde bu gorusume katılacagına emınım
Övgülerin için teşekkürler,
dediğim gibi bi an acaba yanlış mı algılandım dedim, yoksa kızdığım yok kimseye
bu arada annem bile okumuş foruma girip, fırça yedik bide "başına neler gelmiş, bunları niye anlatmadın" diye...![]()
![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
eee nerde bu hikayenin devamı ???
necro oralardamısın yaa hala beklıoruz bak kac gun oldu yaa artık bı zahmet anlatsanda bızde kaldıgımız yerden devam etsek valla sabırsızlanıorum okumak ıcın yasdıgın her msj ıcın tesekkurler bu arada ..
necro yaw dewam et boşver resimleri, varsa facebookta bi grup aç orda bakalım resimlere.. yada onemli deil bize senn yazılarında yeter.. hadi kaknka bekliyoruz seni..
necro okucaktık ama noldu sana ya başına bişe gelmedi dimi?
arkadaslar necro daha fazla dayanamadı ısrarlara o suan kıtap yazmakla mesgul bence)))!!!!!!!!!!!!
anne okuyomuş bidaha yazmaz ahaha
bencede annesi kızmıştır yazmaz daha))
ben bu hikayenin devamını istiyorum Necroooooooooooooooooooooooo
çok merak ettim![]()
Necroo nerelerdesin hepimiz merakla bekliyoruz devamını![]()
ya yöneticiler bile koy resimleri bişey olmaz demiş hadi necro ayıp ediyosun ya hakkaten banlayın şunu ya![]()
cidden bu kadar insanı merakta bırakmaya hakkı yok:P
ŞOKŞOKŞOK
son gelişmelere göre necro isimli kaçak :P türkiye suriye sınırında türkiyeden suriyeye geçmek isterken görülmüş...
olay yerine giden gazeteciler necroya neden böyle bişey yaptın diye soru sorunca
necronun cevabı; turkishwat forumunda bi yazıyı bıraktıgım için hayranlarım beni parçalamnak üzereydi bunun için ülkeyi terk etme kararı aldım dedi...
artık ben yazıcambi dizi necro burya necro buraya
![]()
necro bizi diskoya götürr göztürmezsen götürürüler gülümmm :P sadasdas
necro gözümüze gözükme![]()
@necro nickli kullanıcının,Konunun devamını anlatmadığı ve insanları mağdur ettiği gerekçesi ile bize gelecek "Necro banlansın" talepleri şu dk.dan itibaren değerlendirmeye alınacaktır bilginize:P
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
necro banlandı diyelim bizim merakımız sonra ercek mi peki o banlanınca? :P
o da bizi görücek mi onu anlamadım ben asıl![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
kaç kere dedim ki şunun şurasında ya![]()
bence tyllq 'yü banlayınprovakasyon yapıyo
![]()
bi konu ancak bu kadar amacından sapabilirdi :P
ewet banlamnsınmı dıye banlanma yapalım dıyenler el kaldırsın o zaman!!!!!![]()
yaaa necrooo sen nsl bı adamsın ben omuzu kırdım ay oldu siteye giremioruum bugun bi baktım hala yazmamıssınnn kusura bakma ama fullll yalan olmuş gibisiiin
yazda bizi utandır kardesimmm
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
necro koymadi bari ben koyayim bir resim
ilk seferin de olmadi bari bunda olmustur isallah
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks