Work and Travel
Toplam 369 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gidenlerden Anılar (Yazı Dizisi) By @necro

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

anıların devamı için yazan arkadaşlar olmuş....
    merak etmeyin aklımda, ayrıca google'dan arıyordur diyenleri de okudum... sadece biraz yanlış anlaşıldığımın farkına vardım... yani benim anıları yazarken amacım resimler koyup "ehehe, bunlar işte moldovalı hatunlar" deyip kızlar üzerinden prim yapmak değildi, sadece yaşadığım tuhar, zevkli ve kötü anıları paylaşmak, gitmek isteyenlere biraz tecrübe kazandırmakı... orada aynı evde kaldığım insanların hepsi hala görüştüğüm ve çok saygı duyguğum insanlar... sadece güzel anları anlatırken fotoğraflarla hem daha anlaşılır kılıp hem de renklendirmek istemiştim.....
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anıların devamı için yazan arkadaşlar olmuş....
    merak etmeyin aklımda, ayrıca google'dan arıyordur diyenleri de okudum... sadece biraz yanlış anlaşıldığımın farkına vardım... yani benim anıları yazarken amacım resimler koyup "ehehe, bunlar işte moldovalı hatunlar" deyip kızlar üzerinden prim yapmak değildi, sadece yaşadığım tuhar, zevkli ve kötü anıları paylaşmak, gitmek isteyenlere biraz tecrübe kazandırmakı... orada aynı evde kaldığım insanların hepsi hala görüştüğüm ve çok saygı duyguğum insanlar... sadece güzel anları anlatırken fotoğraflarla hem daha anlaşılır kılıp hem de renklendirmek istemiştim.....
    ya zaten bakarsan foruma kimse sana yanlıs bişey demiyo sadece yazın o kadar dikkat cekiciki zaten amerikayı anlatıyon e burdakı uyelerde orayı merak ediyo bide nasıl ortamları var amrıkanın onu merak ediyo sadece senin deneyimlerinden bunu ogrenmek istiyoruz o kadar zaten 2-3. sayfaya bakarsan site yoneticisinden bile kıyak gecilen bi adam oldun bu forumda yani sadece senin su yazı dızının geri kalanlarını merak ediyoruz ve gene senın ilk olarak soledigin resimleri merak ediyoruzz olay bundan ibaret.... herkezinde bu gorusume katılacagına emınım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)