Almadan önce keşke yazsaydın. 617 € pahalı bence Delta için. Hayırlı olsun artık ne yapalım.
Almadan önce keşke yazsaydın. 617 € pahalı bence Delta için. Hayırlı olsun artık ne yapalım.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
617 dolara aldim euro deilayrica ewet giderken tek bavulla gitcem 2. ye gerek yok donerken bakarim artk bi caresine ewt yarin deltayi aricam bugun aradim kapalimis gidis tarihim 13 haziran donus 12 eylul bu ara
bi sorum daha var expediadan aldim bileti simdi ben deltanin sitesindeki ciktiyi gostersem havalaninda yetio deme expediada mailime yanlis dioanlamadim bende arkadasla birlikte almistik onun mailinde girip confirmed ettim neseki deltanin sitesinde gozukuo adim falan bileti bu ara 924 milyona geldi euro deil yani 617 dolar
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
simdi aradaslar bavul olayini yazmista simdi tek buyuk bavula ucret yok anladigim kadariyla ikinciye burdan cikarken 50 euro abd den 50 dolar oluyor deme ? ben zaten gecen sana alcagimi aldim tek bavul yeterde yanimiza aldigimiz el bagajlarindan da odeme isticeklermi simdi gecen sene yanima bi el bagaji bi de laptop cantasi almistim bisey dememislerdi simdi onlardanda mi para isticekler yoksa sadece 2. bavul icinmi bu ucret ikinci bavul icinse fazla bi sorun yok![]()
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Dolar ise iyi almışsın. Şöyle yaparsın dönüşte basketbol çantana koyarsın 2. valiz olarak elinde götürürsün onuda uaçağa girişte alabilirler ve para ödemezsin. Deltanın sitesinden alacağın çıktı yeterli olabilir, herhangi bir durum olursa Expedia' ya mail at.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks