Bende Virginia'ya gidicem. Ama ehliyeti uluslararasına çevirmeyi düşünmüyorum.Gerçi bi alalımda sonra karar verelim dimiAma 150 YTL mi neymiş herhalde çevirme parası.
Bende Virginia'ya gidicem. Ama ehliyeti uluslararasına çevirmeyi düşünmüyorum.Gerçi bi alalımda sonra karar verelim dimiAma 150 YTL mi neymiş herhalde çevirme parası.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Springfield,VA
Self Placement olarak buldum işimi.Auto Glass işi yapıcas![]()
iyi düşünceksin abicim neden olmasın çalıştıktan sonra yeterki sende azim olsun
harun fiorexx yanı melih bu işleri iyi biliyor sana katılıyorumiyi paralar yapacak işalah orda da görüşcez malum bende VA
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
araba satın almayı planlıorm ama bazı eyaletlerde 25 yaş altı otomobil kullanamıormuşş warmı bi bilginiz şöyle 21 yaş faln =) ona göre eyalete gidelim yani
yok oyle birsey ya
o benim bilgigim 15-16 olamsi lazim ama eger 25 yasindan kucuksen ve araba kiralamak itiyorsan extra bir ucret odemen gerekiyor
gitmek istediğin eyaletin adının yanına dmv yazarak google'a sorarsan sitesindne bulursun. NY'da 16 yaş üstü Junior ehliyeti alabilir. 18 yaş üstü normal ehliyet alabiliyor. Türk ehliyeti 3 aylık süreyle kalacaklar için geçiyor
teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için =)
bu arada hiç araba alan fln warmı aranızda? fiyatlar faişmi?
Neywork.craiglist.com/car
bu adrese gir bak.
saolasın aga
ne demek. ny den almak istemezsen ona gore sehir ismini deiştirebilirsin.
craiglist'e güvenmeyin fazla. Ben baktım biraz, fiyatlara biraz uçuk.
turların söyledigine göre uçuk gibi biraz ama gidince bakıcaz artık bi yerlere ee tabi gidebilirsek =)
dostum fiyarlarda pazarlik yapabiliyorsun mesela ben 1000 doalr isteyen adamin fiyatini 500 e kadar cekebildim
oooo kültürlerinde pazarlık gibi bişi warsa yandılar ztn =))) yalwar yakar alırız bi şekilde =) abi ögrenciyiz walla gurbetciyiz nolursun abiii bak gun gelir seninde bana işin düşer bak mc den yemek yiosan sana çok ketcap weririm six flags a gidiosan oyuncaklarda kıyak gecerim abiii =))---
ama şöle bi sorumda olucak arabalar flnn annattıklarına göre 1000 dolara fln gzl şeyler warmış sagı solu duzgun? dogrumudr?
ya arkadaşlar arabayı alcaksınız 3 ay kullanıp nasıl satmayı düşünüyorsunuzkiralamak daha mantıklı değilmi
![]()
Hayır değil. Çünkü; 25 yaş ve 21 yaş sınırları var. Arabyı aldığın fiyatın 50 100 dolar altına gidip satabilirsin ayrılmadan 2 hafta once ilanlara verip.
sanıorm ki satarz heralde yaa.. bide satın almak daha karli gibi
açıkçası o riske girmeyi pek düşünmüyorum gibi yani satamazsam elimde patlarsa 1000 dolar az değil.ama onu gidince zaten görürüz sanıyorumki.eğer iş ile kaldığın yer arasındaki mesafe uzaksa evet araba güzel olabilir,off günlerde atlar arabana gezersin falan![]()
Kiralık arabanın aşınma durumu, kilometre sınırı gibi sıkıntıları var. Araba uzun sureli kiralarda (jfk den yapılan) aşınmaları vs leri test ediliyor ve astronomik seyler cıkaibliyor karsına. Geçen sene kiralık arabgayla kaza yapan arkadaslar mahkemede yargılandı (aynı sehirdeki turkler) 6000 dolardan daha fazla bi cezaya carptırıldı. odemeseler nolurdu. bişe olmayabilridi ama bi daha abd ye kesinlikle gidemezlerdi.
emanet malın kuyrugu kopuk olur.risk edilcek bişi yok. en kotu ölü fiyatına galerilere geri satarsın.
bu arada kiralama fiyatları nedir bilginiz varmı?
enterprise falan die google da aratıp bulabilirisn.
gunluk 20-40 dolar arası değişebilir kiralar,
yok baba walla en temizi satın almak 1-2 arkadaş ortaklaşa alırsınz kafanızda rahat olur yok aşınma yok km fln bide o sıkıntıya girmeyelim orda
arkadaşlar newyork dan ehliyet alan ya da bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız cok sevınırım....
senin türkiye ehliyetin var mı yoksa il defa New York dan bi ehliyet almayı mı düşünüyosun?
http://piqzelwars.deviantart.com
Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion
tukıye ehlıyetı yok , ordan almayı dusunuorum
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks