Bizde öyle değil. Şuan benim 1 aylık staj yapmam gerekıyor. Hazıran basında yapacağım. Yapmadan diploma alınmıyor. Ama temmuzda falan stajını teslım edınce bakıyorlar herseyı tamam dıplomayı verıyorlar.
Bizde staja not yok. Sadece yaptı/yapmadı var. Getirince yapmış oluyorsun. Zaten staj ıcın dönem uzaması sacma.
Ama her okulun proseduru farklıdır. Ama mesela bizde 2. sınıfta 30 gun, 3. sınıfta 30 gun yapman gerekıyor. Mesela staj bulamadın mecbur 4. sınıft sonunda yapacaksın. Staj yerı bulamadım dıye de 1 donem uzatmaları mantıksız.
Sometimes memories can kill...
dediğin gibi dönem uzaması saçma işte bizim okulun prosedurü de bu.Bizde mesleki uygulama-I ve 4.sınıfta mesleki uygulama-II diye ders var staj defterine bakıyolar bide hocalara sunum yapıyosun slayt şeklinde.bizim ki de sizin ki gibi olsa bende 4.sınıfın sonunda yaparım bi de
sizde her bir staj 30 iş günümü yoksa 20 iş günü mü?
Bölüm mak müh. Atelye ve yönetim organizasyon olmak üzere 2 staj var, dolayısıyla pek alakası yok wat'laBellagio; Nickli Üyeden Alıntı
Valla ben artık okul tamamen bittikten sonra yapmayı planlıyorum stajları. Ondan sonra mezuniyet belgesini alıyoruz zaten. Tek dezavantajı sigortamı kendim ödemek zorundayım. Çünkü okul yazın 2 tane staj tarihi belirliyor, o aralıkta yaparsan sigortan ödeniyor.ThunderStorm; Nickli Üyeden Alıntı
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks