Bende 5 nisanda vize görüşmem var fakat bende şu an geçememe korkusu var. hazırlıktayım şirketimin verdiği soruları çalıştım yardımcı olursanız sevinirim. orada ne yapmam lazım belge sıralaması nasıl. teşekkürler
Bende 5 nisanda vize görüşmem var fakat bende şu an geçememe korkusu var. hazırlıktayım şirketimin verdiği soruları çalıştım yardımcı olursanız sevinirim. orada ne yapmam lazım belge sıralaması nasıl. teşekkürler
Bak hocam bana ne kaçakçılık yazısını sordular, ne DS-160 formunu iplediler, götürdüğüm 5x5 resmide iplemediler hep geri verdiler, transkriptide açıp versene dediler. DS-2019 yetti.
Ne not ortalamamı sordu, ne aile maile sordu, üstüm bile aranmadı hırk diye geçtim, baktım arkamdaki oğlanın kemere kadar soymuşlar çocuk göbek karın açık. Bende 5-6 tane 1 TL vardı, kemer vardı, üzerinde 5 anahtar dizili anahtarlığım vardı. Ama hiç sorun olmadı.
Dediğim gibi ama sana sorulmayacak, olmayacak anlamına gelmez. Benimde senin gibi endişelerim vardı. Sadece gittim, bir iki soru sordu cevapladım verdi geçti.
Ama iyiydim denebilir, yani kıllık uyandıracak bişey olmadı yapmadım. Kimsede fitil olmadı. Yanında para olsun, UPS iyi paranı alacak vize alırsan.![]()
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks