Bütün evraklar tastamam. Tercih edilen sıraya göre bile dizdim koydum. Pazartesi gününü bekliyorum. Hatta saçımı sakalımı kestim o biometrik fotoğraf için
Şans dileyin, umarım hepimizinkiler iyi geçer...
Bütün evraklar tastamam. Tercih edilen sıraya göre bile dizdim koydum. Pazartesi gününü bekliyorum. Hatta saçımı sakalımı kestim o biometrik fotoğraf için
Şans dileyin, umarım hepimizinkiler iyi geçer...
abartmayın hocam o kadar
umarım güzel geçer !!!
hade hayırlısı !
Kimsenin saça salaka dikkan ettiği yok ,
tabi işi abartıp salaş gitmeseniz daha iyi olur.
Vize'den korkacak hiçbir durum yok ,
heyecan yapmadıktan sonra her vize her türlü alınır![]()
heyecan yapma,saci sakalida fotografindan cok farkli gorunmeyecek sekilde yaparsin senin icin iyi olur
Eyvallah saolun, tam o fotoğrafın aynısı gideyim![]()
Benim de Ankarada kardeşim 29 mart pazartesi ankarada. Bana da dua edin inşallahuteala alırız vizeyi
Çok fazla sıkıntı yapmaya gerek yok.. Alıp geleceksin inşallah![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
hakanerdogan
Diger arkadaslarin dedigi gibi heyecan olmazsa eger alirsin rahatlikla, zaten cok anlasilir sekilde konusuyorlar.
@ozgursum
Bellagio = neco_
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
İnşaallah hepimiz arkadaşlar. Siz tecrübelisiniz, ben hayatımda hiç yurt dışına gitmedim, Türkiye'de Edirne'den Kars'a dolanıp durduk oralarda yaşadık ama ilk defa uzağa başka bir memlekete gideceğim, işin aslı bakıyorumda her şey tamam, harbiceddin gidiyorum yani bu son aşama olan vizeyi alırsam Allah'ın izniyle.
Biraz onun dumurizasyonu var, o kadar.
Saolun.
bende 29 martta ankara da konsolosluktayım
Benim 13.15 de olacak, ama anlaşılan o ki baya bir forum müdavimi orada olacak![]()
bnde yarın 1,45 te orda olacağım inş hayırlısIYLA SORUNSUZ ALIRIZ KARDEŞİM VİZEMİZİ
Vize alınmıştır. Çok boş beleşten verdiler 1.5-2 dk. falan sürdü![]()
Ben de aldım benim de çok kolay oldu![]()
Herkese hayırlı olsun![]()
Bakın AD vizeci HE ben.
AD: How are you Hekınnn?
HE: Fine, I am doin well, you sir?
AD: Im OK as you see workin hard.
HE: Ye I see. (kaş göz kaldırma)
AD: Whicy University do you study at?
HE: At Gazi University, I study something like economics, to be honest I really do not know how to call this in English
AD: Do you like it?
HE: Errmmm In fact I cant be fair but..... hııımmm Yeah I suppose
AD: Ovvhh hım (tıssslama şeklinde gülümseme) Do you read about it or ....(valla burda çok hızlı konuştu hipneliğe vurdu baktı laf yapıyom işin aslı dergi veya gazete okur musun dedi ekonomiyle alakalı veya üzerine yaptığın şeyler var mı gibisinden şeyler ama yaz desen yazamam 3-5 kelime seçip anladım, anlıyomda konuşamıyom. )
HE: Yeah I regularly read xxx newspaper and really like xxx's colums. And I am also doing smt. like "broker" at the share market
AD: When will you graduate?
HE: Actually not sure but I think after 4 or 5 years more likely to 4 years later
AD: You are not sure ha (dedim zıştık vermiyecek , nerden dedim ya falan olmaya başladım)
AD: Where are you going, in the USA?
HE: Im going to Wisconsin Dells, MT Olympus Water and Theme Park. I am gonna work there as a resort worker.
AD: (başladı PC de yazmaya, biraz sustu ) OK Hakan, you are fine, your visa is approved, but always keep this papers with you in America.
HE: Ye I know sir.
AD: You know? so youre pretty smart ha?
HE: (yapay sırıtma) Thannk you so much sir!!! (dedim gaçtım )
Eyvallah babacanlar.Geriye bir tek en tuz serpilmişinden olan oturulacak uçak bileti kazığı kaldı![]()
ne kadar kı su ana kadar buldukların yaklasık 950 dolar 700 euro falan olması lazım kı bu da ny a gore 100-150 euro ortalama fark edıyor bu da normal dıyelım ama tabıı dusunursek az bır para degıl
Hani Türküz ya hocam, 500 EUR olsun gidiş dönüş olsun istiyoz![]()
![]()
hakkaten ya su ekobılet ın 31 martı gecmesını beklıyorum hemen promosyonlar baslar ama san antonıo ya zor olur belkı dallasdan aktarma yaparım eger dallasa soyle 400 e falan bulursam bıraz hayal gıbı ama![]()
Bide direct flight olsun![]()
![]()
![]()
yanı olsun 24 saat havada kalabılen tarz turk yapımı boeıngler olsun![]()
Tamam saçmalamayı keselim.![]()
Ban yapışacak alnıma şimdi kendi konusunu katletmekten
![]()
Bende 5 nisanda vize görüşmem var fakat bende şu an geçememe korkusu var. hazırlıktayım şirketimin verdiği soruları çalıştım yardımcı olursanız sevinirim. orada ne yapmam lazım belge sıralaması nasıl. teşekkürler
Bak hocam bana ne kaçakçılık yazısını sordular, ne DS-160 formunu iplediler, götürdüğüm 5x5 resmide iplemediler hep geri verdiler, transkriptide açıp versene dediler. DS-2019 yetti.
Ne not ortalamamı sordu, ne aile maile sordu, üstüm bile aranmadı hırk diye geçtim, baktım arkamdaki oğlanın kemere kadar soymuşlar çocuk göbek karın açık. Bende 5-6 tane 1 TL vardı, kemer vardı, üzerinde 5 anahtar dizili anahtarlığım vardı. Ama hiç sorun olmadı.
Dediğim gibi ama sana sorulmayacak, olmayacak anlamına gelmez. Benimde senin gibi endişelerim vardı. Sadece gittim, bir iki soru sordu cevapladım verdi geçti.
Ama iyiydim denebilir, yani kıllık uyandıracak bişey olmadı yapmadım. Kimsede fitil olmadı. Yanında para olsun, UPS iyi paranı alacak vize alırsan.![]()
![]()
eywallah. yani diosun biraz da şans lazım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks