Karar vermek icin biraz acele etmek lazim. Cunku Alaska konusunda gercekten tecrubeli sirketlerin iyi fabrikalari icin kontanjanlari dolmak uzere.
Karar vermek icin biraz acele etmek lazim. Cunku Alaska konusunda gercekten tecrubeli sirketlerin iyi fabrikalari icin kontanjanlari dolmak uzere.
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
merhaba ben henüz bir şirket bulamadım bana şirket konusunda yardımcı olursanız sevinirim.çok zor bir dönem bu siz tecrubelisiniz.ben bu yıl ingilizce hazırlık sınıfındayım.ve misafir öğrenciyim.yani sadece ingilizce öğrenmek için üniversiteye gidiyorum ama bu yıl iki yıllık geçiş hakkımı kullanıp ingilizce işletme bölüne gçicem acaba ben alaskaya gidebilirmiyim?götüren şirketler varmış ama önemli olan güvenilir olması değil mi???
yazınalaska duy şu arkadaşımızın sesini
okadar seni bulsun dedim sen görmedin sanırım![]()
Ya Arkadaşlar Valla Sıkınıya Girdim Olacaksada Olmayacaksada Bileyimde Kurtulayım Artık Geç Kaldım Deyip Kendimi Yemektense Uğraşıpta Olumlu Yada Olumsuz Bir Sonuca Ulaşmak Istiyorum Hasta Oldum Ya Gerçekten çok Rahatsızım Ah Bu Alaska Ah Bu şirketler Ah...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks